csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
További hírekcall_made

A családtámogatási politika eredményei? Beszéljenek a számok!

Az Állami Számvevőszék legújabb elemzése a családpolitikai intézkedéseket és azok eredményeit vizsgálja. Az elemzés rámutat, hogy a magyar családpolitikai támogatások eszköztárának, nemzetközi összehasonlításban is egyedülálló mértékű és változatosságú bővítésének köszönhetően Magyarországon emelkedett a termékenységi ráta. A gyermekvállalás feltételeinek javítása emellett segíti a gyermeket vállaló édesanyák munkavállalását, így hosszabb távon kedvezően hat a gazdasági aktivitásra és ezen keresztül a fenntartható fejlődésre is.

Családvédelmi Akcióterv
Újabb bölcsődék épülhetnek Pest megyében

Újabb bölcsődék épülhetnek Pest megyében

2021. jan. 15. 9:59

“Sokaknak, akiknek kisgyermek mellett kell dolgozniuk, esetleg egyedülálló szülőként gyermek mellett dolgoznak, bölcsődébe kell adniuk a gyermeküket. Az ő helyzetükön szeretnénk javítani azzal, hogy folyamatosan növeljük a bölcsődei férőhelyek számát. Most egy újabb lehetőséget kínálunk a Pest megyében élők számára, ugyanis egy új pályázatot írtunk ki Pest megyei bölcsődei férőhelyek létrehozására” - közölte Novák Katalin családokért felelős miniszter a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Otthonteremtési Program
Óriási az érdeklődés az otthonfelújítási támogatás iránt

Óriási az érdeklődés az otthonfelújítási támogatás iránt

2021. febr. 13. 9:40

Rengetegen érdeklődnek az otthonfelújítási támogatás iránt, amelyet a kormány a gazdasági újraindítási akcióterv részeként indított el januárban – mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter szombaton a Facebook-oldalán, ahol a közzétett videójában az igénybevétel feltételeit is összefoglalta.

Támogatások, kedvezmények
Újabb szintre lépett az otthonteremtés a januártól bevezetett intézkedésekkel

Újabb szintre lépett az otthonteremtés a januártól bevezetett intézkedésekkel

2021. jan. 24. 15:00

Újabb szintre lépett a családtámogatás és az otthonteremtés a januártól bevezetett intézkedésekkel, amelyeknek köszönhetően az új otthont keresők mellett azok is segítséget kapnak, akik nem szeretnének költözni – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Ügyintézési kisokos
További hírek
A diákmunkások is szja-mentességet kapnak

A diákmunkások is szja-mentességet kapnak

2021. febr. 18. 11:15

A diákszövetkezeteken keresztül munkát vállaló 25 év alatti fiatalok is teljesen adó- és járulékmentesen kapják kézhez a fizetésüket - tudatta Novák Katalin közösségi oldalán.