csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
További hírekcall_made

Novák Katalin: Lesz Családvédelmi Akcióterv 2, készül minden idők legnagyobb otthonteremtési programja

Célom, hogy megvalósítsuk minden idők legnagyobb otthonteremtési programját Magyarországon. Dolgozunk a második Családvédelmi Akcióterven is – jelentette be Novák Katalin miniszterjelölti meghallgatásán az Országgyűlés Népjóléti Bizottsága előtt. A jelenlegi család- és ifjúságügyért felelős államtitkár október elsejétől családokért felelős tárca nélküli miniszter lesz. A szakbizottság támogatta kinevezését.

További hírekcall_made

Letölthető a Digitális Diákszéf alkalmazás általános iskolásoknak

Letölthető a Digitális Diákszéf ingyenes mobilalkalmazás, amelyet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Pénziránytű Alapítvánnyal közösen az általános iskolás korosztály számára hozott létre; az alkalmazásban a diákok játékos formában pénzügyi, digitalizációs és fenntarthatósági témájú kvízkérdésekre válaszolva digitális érmeket gyűjthetnek, cserélhetnek és válthatnak ajándékokra.

Családvédelmi Akcióterv
Novák Katalin: a cél, hogy otthonok épüljenek fiataloknak

Novák Katalin: a cél, hogy otthonok épüljenek fiataloknak

2020. szept. 24. 8:40

A cél, hogy otthonok épüljenek, és olyan fiatalok tudják tulajdonukba venni, akik családot alapítanak, gyermekeket nevelnek – mondta a Mandinernek Novák Katalin. Az interjúban a készülő második Családvédelmi Akciótervről is elárult részleteket a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Már jól ismerik a Babaváró Támogatást

Már jól ismerik a Babaváró Támogatást

2020. szept. 11. 8:51

A 18-29 évesek megközelítőleg fele (44 százaléka) valószínűnek tartja, hogy rövidesen él majd a Babaváró Támogatás adta lehetőséggel – derült ki egy friss kutatás eredményéből.

A koronavírus-járvány sem törte meg a CSOK népszerűségét

A koronavírus-járvány sem törte meg a CSOK népszerűségét

2020. szept. 7. 9:40

Töretlen a CSOK népszerűsége, a kifizetések a koronavírus-járvány ellenére megduplázódtak. Az idei első fél évben Családi Otthonteremtési Kedvezmény formájában több mint 63 milliárd forinttal támogatta az állam a családokat – közölte Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Támogatások, kedvezmények
Ügyintézési kisokos
További hírek
A cél az, hogy még többen juthassanak saját otthonhoz

A cél az, hogy még többen juthassanak saját otthonhoz

2020. szept. 23. 8:47

A részletek ismerete nélkül is egyértelmű Novák Katalin frissen kinevezett tárcavezető szavaiból, hogy nem bérlakásprogram készül, hanem a cél az, hogy még többen juthassanak saját otthonhoz – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.