csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #blog
Tóth Gabi: Áll a baba… nem csak, hogy áll, de jááár!

Tóth Gabi: Áll a baba… nem csak, hogy áll, de jááár!

2020. szept. 27. 14:00, Blogokcall_made

Ülök a nappaliban, illetve a néhai nappaliban, és azon gondolkodom, hogyan jussak el a babakenneltől az erkélyajtóig. Ha nem tudnám, hogy ez egy viszonylag normális család háza, akkor azt hinném, hogy valami katonai kiképzőtábor egyik bázisa, vagy egy illegális szemétlerakó. Tudom, ez így abszurd, hiszen a kettőnek első blikkre semmi köze egymáshoz, de kifejtem. Áll a baba… nem csak, hogy áll, de jááár!

Bárdosiék: Babaháj?

2020. szept. 25. 14:24, Blogokcall_made

Jaj, de édes ez a kicsi, milyen szép kis hurkái vannak! – halljuk gyakran dicsérően ismerősöktől, de biztos, hogy olyan jó dolog a babaháj? Bárdosiék legújabb videójukban azt fejtegetik, miért is van az országban ennyi elhízott kisgyerek.

Réges-régi varázsolás

Réges-régi varázsolás

2020. szept. 25. 5:00, Blogokcall_made

Nézem a villamosmegállóban a várakozókat. Mindenkinek maszk van az arcán. A gyerekeknek is. Fiatal kismama babakocsival várja a villamost. A kisbaba arcát pelenka takarja.

Bárdosiék: Tesztoszteron és porszívó

2020. szept. 18. 14:00, Blogokcall_made

Hagyomány kontra modernizáció, szokások és napi szükségletek. Egy komolyan megosztó témával jelentkezünk Bárdosiék legújabb vlogjában. Kíváncsiak vagyunk ezúttal az önök véleményére is, mit gondolnak: léteznek klasszikus férfi és női szerepek a családban?