csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #apa
 „Örömsütés” hazai sztárokkal apák napján
„Örömsütés” hazai sztárokkal apák napján
2020. jún. 25. 18:32, Életmódcall_made
Különleges vendégek érkeztek az idei apák napján a Feneketlen tó partján fekvő étterembe, ugyanis Oláh Gergő énekes, Kerekes József és Kiss Ernő Zsolt színművészek is ezt a helyszínt választották, hogy családjukkal együtt töltsék az utóbbi években egyre népszerűbbé váló családi ünnepet.
A hétvégi apukaságnak mindenki a vesztese
A hétvégi apukaságnak mindenki a vesztese
2020. jún. 22. 14:00, Interjúkcall_made
Fontos, hogy a gyermekek lássák, a szüleik hogyan dolgozzák fel a saját veszteségeiket, hiteles viselkedésükkel példát tudnak mutatni – egyebek mellett erről beszélt a csalad.hu-nak adott interjúban Szalai Dóra. A tanácsadó szakpszichológus szerint jó esetben a válás után az anya és az apa egyformán fontos szereplők maradnak gyermekük életében.
Deszkások: Győrfi Pál
Deszkások: Győrfi Pál
2020. jún. 21. 8:00, Deszkásokcall_made
Új sorozatot indít a csalad.hu! A mostantól rendszeresen jelentkező kisfilmekben közismert férfiak vallanak apaságról, családról, miközben egy kihívást is teljesítenek.
Spáh Dávid: „Az apaság nem elvett, hanem hozzátett az életemhez”
Spáh Dávid: „Az apaság nem elvett, hanem hozzátett az életemhez”
2020. jún. 20. 8:00, Interjúkcall_made
A Spáh ikreket a kilencvenes évek nagysikerű televíziós sorozatában, a Família Kft.-ben ismerhette meg a nagyérdemű. Károly azóta operatőr, Dávid pedig rendező lett, és pár éve ismét együtt dolgoznak. Dáviddal a holnapi apák napja kapcsán beszélgettünk a gyerekek, a család fontosságáról és a szülői minta jelentőségéről.
Bárdosiék: Jó apa?
Bárdosiék: Jó apa?
2020. jún. 19. 14:00, Blogokcall_made
Vajon tudhatjuk előre, hogy majdan milyen szülők leszünk? Hogy jó apa leszek? Jó anya leszek? A párom jó apa, illetve jó anya lesz? A közelgő apák napja apropóján erről vallanak Bárdosiék eheti videójukban.