csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: generációkon átívelő együttműködés
Van segítség a vírusrettegés ellen!

Van segítség a vírusrettegés ellen!

2021. febr. 23. 6:00, Interjúkcall_made

Akkor kezeljük jól a járványhelyzetet, ha az, amit teszünk, nem okoz fennakadást a mindennapi életünkben – mondja a Szent János Kórház pszichiátriai osztályának pszichológusa. Kiss Dániel szerint a kényszeres fertőtlenítés vagy az emberektől rettegés nem normális. Ilyenkor érdemes szakemberhez fordulni.

Mindennapi küzdelem – nem csak a tatamin

Mindennapi küzdelem – nem csak a tatamin

2021. febr. 20. 9:00, Interjúkcall_made

Van jó példa arra, hogy egy váratlan, komoly betegség sem jelenti feltétlenül egy ígéretes sportkarrier végét, az olimpiai remények szertefoszlását. Dobos Levente, a Ledényi Judo Team versenyzője és édesanyja, Szabó Mónika mesélt arról, hogy családi összefogásban miként küzdötték le a hirtelen jött nehézséget.

Elindult a stroke-ovi – unokájuk mellett is biztonságban lesznek a nagyszülők

Elindult a stroke-ovi – unokájuk mellett is biztonságban lesznek a nagyszülők

2021. febr. 17. 6:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Egy óvodás unoka megmentheti a nagymama és a nagypapa életét. A Szent János Kórház neurológiai osztályán működő stroke-centrum indította el azt a nemzetközi programot, amely egy szerepjátékos mesével felkészíti az óvodásokat, hogy felismerjék nagyszüleiknél a stroke első jeleit, és mentőt is hívjanak, ha baj van. A mesét Folyovich András osztályvezető főorvos mondja el a csalad.hu-nak.