csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #blog
Legyünk hálásak a testünknek!
Legyünk hálásak a testünknek!
2020. júl. 4. 8:00, Blogokcall_made
Bevallom, ez alkalommal picit nehezebben jött az ihlet. Pedig annyi gondolatom, ötletem lenne, csak amikor azzal a szándékkal ülök le, hogy most ki is írom magamból ezeket az eszmefuttatásokat, azzal a lendülettel el is tűnnek. Természetesen ahogy belekezdek valami másba, megint sziporkázom belül, de az elmúlt napokban valahogy nehéz volt összehangolni, hogy a sziporkázás egybeessen azzal az idővel, amikor lehetőségem is van gép elé ülni.
Bárdosiék: Nyaral a család
Bárdosiék: Nyaral a család
2020. júl. 3. 14:00, Blogokcall_made
30 fok árnyékban. Másra sem vágyik ilyenkor az ember, minthogy csobbanjon a hűsítő vízben, lazuljon a gyerekeivel, elnyaljon egy finom fagyit, elkortyolgasson a párjával egy korsó jéghideg sört… Na és hogy vannak ezzel Bárdosiék? Kiderül a legújabb epizódból.
A Ninnát, azt nem!
A Ninnát, azt nem!
2020. júl. 3. 10:00, Blogokcall_made
A régesrégi történet szereplői: a család legifjabb férfitagja (tizenhat éves), valamint a család legifjabb hölgye (négyéves), na, és Ninna, a baba (örökijfú).
Antal Emőke: „Megtanultam, hogy kemény munkával lehet csak építeni az életemet”
Antal Emőke: „Megtanultam, hogy kemény munkával lehet csak építeni az életemet”
2020. júl. 2. 9:00, Blogokcall_made
A Hargita hegység aljában, Csíkszeredában születtem, ahol kis családom éldegélt. A szüleim a sok konfliktus, súrlódás és vita miatt pár év után külön élték tovább életüket, a testvéremmel mi édesanyámmal maradtunk.
Bárdosiék: Indul a nyár
Bárdosiék: Indul a nyár
2020. jún. 26. 14:00, Blogokcall_made
Végre itt a jó idő, jöhet a cseresznyeszedés, biciklizés, strandolás, iszapdobálás, pancsolás! És persze két kis lurkóval nyaralva érkezik az állandó aggodalom is, nehogy mindeközben valami bajuk essen. De Bárdosiék – mint eheti videójukból kiderül – alaposan felkészültek erre is.