csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: színház
Halász Judit: A család együttléte teszi ünneppé a karácsonyt

Halász Judit: A család együttléte teszi ünneppé a karácsonyt

2020. dec. 24. 6:00, Interjúkcall_made

Idén decemberben a megszokottnál jóval csendesebben telnek a napjai, ami sok szempontból elszomorítja. A karácsonyt viszont nagyon szereti. A művésznő szívet melengetően mesélt hagyományokról és kedves gyermekkori emlékekről, no meg a szüleitől kapott útravalóról, miszerint az ünnep varázsa a szeretteinkkel töltött pillanatokban rejlik. Halász Judittal beszélgettünk.

Nagy-Kálózy Eszter: „Ketten együtt könnyebb tartalmat varázsolni a mindennapokba”

Nagy-Kálózy Eszter: „Ketten együtt könnyebb tartalmat varázsolni a mindennapokba”

2020. dec. 2. 6:00, Interjúkcall_made

Nagy-Kálózy Eszter nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért férjében, Rudolf Péterben olyan társra talált, akivel a magánéletben és a munkában is igazán jó párost alkotnak – immár harminc éve. A kerek évforduló kapcsán családról, házasságról és hivatásról is beszélgettünk a Kossuth-díjas színművésznővel, a végén pedig tettünk egy kitérőt az Őrségbe...

Oberfrank Pál: Egymásra találtunk a veszprémi közönséggel

Oberfrank Pál: Egymásra találtunk a veszprémi közönséggel

2020. nov. 4. 14:11, Interjúkcall_made

Oberfrank Pál szakmai élete 2010-ben vett komoly fordulatot, amikor a népszerű színész színidirektornak állt a Veszprémi Petőfi Színházban. Jelenleg már a harmadik ciklusát tölti a teátrum élén, így érthetően egyre jobban kötődik a munkahelyéhez. Meg Veszprémhez is persze, bár saját bevallása szerint a városban még mindig rengeteg felfedezni való vár rá.

Kiállítások és előadások a nappalinkban

2020. okt. 2. 12:36, Támogatások, kedvezményekcall_made

Az online térbe belépve új szolgáltatásokat ízlelgethetünk: virtuális múzeum, virtuális kiállítás, online pályázat, online szakmai nap, podcast, streaming. A virtuális tartalomszolgáltatás legnagyobb előnye, hogy mindenki számára egy kattintással elérhető a sokszínű magyar kultúra. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma összegyűjtötte a lehetőségeket, amelyek közül válogathatnak az érdeklődők.

Petrik Andrea: „Csodálatos szimbiózisban élünk mi hárman”

Petrik Andrea: „Csodálatos szimbiózisban élünk mi hárman”

2020. szept. 14. 14:00, Interjúkcall_made

Petrik Andrea egy öthónapos kisfiú anyukájaként jelenleg érthető módon minden porcikájával az anyaságra összpontosít, én mégis egy szakmai aktualitással indítottam a beszélgetést. A filmbemutató mellett persze az idei tavasz is szóba került, meg a Vígszínház is, a Junior Prima díjas színművésznő pedig örömmel mesélt. Mi több, azt is elárulta, mikor tér vissza a színpadra...