csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #nagycsaládos
„Minden nagycsalád az első gyermekkel kezdődik”
„Minden nagycsalád az első gyermekkel kezdődik”
2019. szept. 16. 15:16, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Tudatosítani kell a fiatalokban, hogy nagyon jó dolog utazgatni, önmagunkat megvalósítani, de sokkal szegényebb lesz az életünk, ha nem születik gyermekünk – mondta a Magyar Hírlapnak adott interjújában Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke.
Reneszánszát éli a házasságkötés Magyarországon  – öt esküvő a Skanzenben
Reneszánszát éli a házasságkötés Magyarországon – öt esküvő a Skanzenben
2019. szept. 14. 13:19, Párkapcsolatcall_made
A házasságkötés népszerűsítése volt a célja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének akkor, amikor kitalálta, hogy az országos őszi találkozójuk egyik programjaként öt pár esküvőjét megszervezi. Az eseményre a szentendrei Skanzenben került sor, a fiatalokat Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár is köszöntötte.
Trendivé vált nagycsaládosnak lenni
Trendivé vált nagycsaládosnak lenni
A fiatalok is egyre inkább családban képzelik el jövőjüket - mondta a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) alapítója az M1 aktuális csatorna múlt vasárnap délelőtti műsorában.
Babaváró Támogatás: íme az új adósságfék-szabályok
Babaváró Támogatás: íme az új adósságfék-szabályok
Július 1-től a Babaváró Támogatáshoz kapcsolódva megváltoztak az adósságfék-szabályok, a babaváró hitelt önerőként be lehet számítani a lakáshitel felvételébe, továbbá a babaváró hitellel más kölcsönt is kiválthatnak az ügyfelek.
Hogyan logisztikázzunk nagycsaládosként? Útmutató sok gyerekhez
Hogyan logisztikázzunk nagycsaládosként? Útmutató sok gyerekhez
2019. jún. 27. 13:01, Interjúkcall_made
A működőképes hétköznapokhoz minimum tele kell pakolni a lakás minden pontját időbeosztás táblázatokkal, a post it használata pedig szinte kötelező – gondoltam, mielőtt két interjúalanyommal beszélgettem. Ehhez képest egyik családnak sincs szüksége semmi ilyesmire.