csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: házasság hete
Hogyan pezsdítsük fel a házasságunkat?

Hogyan pezsdítsük fel a házasságunkat?

2021. febr. 9. 15:00, Párkapcsolatcall_made

Nem ritka jelenség, hogy a szürke hétköznapok, a gyerekek körüli teendők és a rengeteg elfoglaltság miatt az évek múlásával megszokottá válik, kissé megkopik a házasság. Ez viszont korántsem jelenti azt, hogy innen már csak lefelé vezet az út! Szabó Irén pszichológust arról kérdeztük, mi szükséges ahhoz, hogy újra “életet leheljünk” a párkapcsolatunkba.

Beszéljünk egy nyelvet a házasságban!

Beszéljünk egy nyelvet a házasságban!

2021. febr. 9. 6:00, Párkapcsolatcall_made

Vajon van alapja annak, miszerint a „férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek”? Bedő Imre férfitréner szerint igen, ugyanis mindkét nem másban erős: a férfiak a fizikumukra lehetnek büszkék, míg a nők a verbális készségeiket tudják jól kamatoztatni. A közös nyelvet viszont – bár nem könnyű – egyáltalán nem lehetetlen elsajátítani.

Nagy nap, Kiss Geri – a ceremóniamester mesél

Nagy nap, Kiss Geri – a ceremóniamester mesél

2021. febr. 8. 15:00, Párkapcsolatcall_made

Évtizedeken át a vőfélyek feladata volt, hogy kézben tartsák egy-egy esküvő lebonyolítását, de szép lassan átveszik a szerepüket a ceremóniamesterek. Köztük az egyik legkeresettebb Kiss Gergely, aki már több mint 50 esküvőn felelt azért, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.

Házasság és szenvedély – tűz és víz?

Házasság és szenvedély – tűz és víz?

2021. febr. 8. 6:00, Párkapcsolatcall_made

Kovács Károly és Kovácsné Ember Katalin kétszer tett egymásnak örökre szóló fogadalmat. Először 1985-ben, majd 15 évvel később egy templomban ismételték meg, hogy jóban-rosszban… A pszichológus-családterapeutát és mentálhigiénikus feleségét arról kérdeztük, hogyan élték meg az elmúlt 36 év mindennapjait, és van-e átadható receptjük a hosszú és kiegyensúlyozott házasságra.