csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #kamasz
Zsebpénz – hogyan adjunk okosan?
Zsebpénz – hogyan adjunk okosan?
2019. okt. 6. 8:00, Kamasz a családbancall_made
Adjunk, ne adjunk? Ha igen, mennyi idős kortól és mennyit? Minden szülőt foglalkoztatnak ezek a kérdések. A pénzzel való ismerkedésről, spórolásról, pénzzel való motiválásról kérdeztük Horváth Magyary Nórát, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatóját, aki a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő zsűrijének elnöke is.
Az utca nem játszótér. Vagy mégis?
Az utca nem játszótér. Vagy mégis?
2019. okt. 2. 5:15, Életmódcall_made
A Deák 17 Galéria kiállítása a hobbiból szubkultúrává lett gördeszkás életmódra és a nyolcvanas-kilencvenes évek fiataljaira gyakorolt hatását vizsgálja Budapesten.
#lánybólnővé - programot indított a Magyar Vöröskereszt
#lánybólnővé - programot indított a Magyar Vöröskereszt
2019. szept. 27. 14:04, Kamasz a családbancall_made
Világszerte fiatal lányok és nők milliói hiányozhatnak az iskolából és később a munkából is, mert nem elérhetők számukra az alapvető női intim-higiénés termékek. A különböző kényszermegoldások mellett komoly pszichés terhet is jelent számukra a nőiességük megélése, gyakran beszélni sem mernek a felmerülő gondjaikról.
Nincs már gólya mese!
Nincs már gólya mese!
2019. szept. 13. 5:00, Kamasz a családbancall_made
A szexuális felvilágosítás egy ideális világban tabumentesen, természetes és érthető módon történne. Nem lehetetlen elvárás ez, viszont ehhez a felnőtteknek is változtatniuk kell a régi rossz beidegződéseken.
„Nem akarok iskolába menni” – De miért?
„Nem akarok iskolába menni” – De miért?
2019. szept. 9. 5:00, Iskolást nevelünkcall_made
Előbb-utóbb minden gyermek panaszkodni kezd az iskolával kapcsolatban. Ennek lehet, hogy csak egy kis fáradtság az oka, de az is előfordulhat, hogy komolyabb probléma húzódik meg a háttérben. Célzott, jól irányzott kérdésekkel könnyen utánajárhatunk!