csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #testvér
Gyurta Dániel és Gergő a Családvarázsban
Gyurta Dániel és Gergő a Családvarázsban
2019. szept. 19. 14:00, Családvarázscall_made
A Gyurta testvérek ritkán adnak interjút, közösen pedig szinte soha. Dani és Gergő most a Családvarázzsal kivételt tettek. A fiúk mesélnek a közös kamaszkorról, arról, ki találta ki, hogy ússzanak, és az is kiderül, megkönnyezi-e öccse versenyeit az olimpiai bajnok Dani?
Testvéri csatatér
Testvéri csatatér
2019. aug. 21. 10:44, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Mikor és hogyan avatkozzunk be, ha gyermekeink egymásnak feszülnek? Milyen módszerekkel csökkenthetjük a testvérféltékenységet? A csalad.hu szakértője, Bodnár Csilla klinikai szakpszichológus hasznos tanácsokat ad, hogyan neveljük békés együttélésre a lurkókat.
„Én nem kértem kistestvért!”
„Én nem kértem kistestvért!”
2019. júl. 22. 5:08, Kisgyermeket nevelünkcall_made
A szülés utáni időszakban nagy szüksége van egy édesanyának a segítségre, főleg, ha otthon már várja egy vagy több kisgyermek. Ha a kismamát támogatjuk, azzal nem csak az anyuka lesz nyugodtabb, de a nagytesó sem érzi azt, hogy foggal-körömmel kell küzdenie a szülő figyelméért.
Országos online kampány a testvéri szeretetért
Országos online kampány a testvéri szeretetért
2019. máj. 31. 9:10, Kisgyermeket nevelünkcall_made
A Nagycsaládosok Országos Egyesülete május 31., a Testvérek Napja alkalmából arra kéri a csatlakozni vágyókat, hogy osszanak meg legalább egy képet a közösségi portálokon, amelyen testvérükkel, testvéreikkel szerepelnek, esetleg gyermekeiket együtt mutatják meg.
A gyorskorcsolyázó Liu testvérek a Családvarázsban
A gyorskorcsolyázó Liu testvérek a Családvarázsban
2019. máj. 30. 13:14, Családvarázscall_made
Gyerekkorukban soha nem ők voltak a legügyesebbek, ma már olimpiai bajnokok: a gyorskorcsolyázó Liu testvérek családról, összetartozásról mesélnek az új részben.