csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: sport
Női jóga a harmonikus családi életért

Női jóga a harmonikus családi életért

2021. febr. 23. 15:00, Életmódcall_made

Ha egy nő boldog, szárnyal, jól érzi magát a bőrében, abból a családja is mindenképpen profitálni fog. A női jóga amellett, hogy támogatja a női szervek egészségét, fokozza a termékenységet, a nőiségünk kiteljesedésének is teret ad. Szeidl Éva hatha-, női-, kismama jóga és meditáció oktatóval beszélgettünk.

Mindennapi küzdelem – nem csak a tatamin

Mindennapi küzdelem – nem csak a tatamin

2021. febr. 20. 9:00, Interjúkcall_made

Van jó példa arra, hogy egy váratlan, komoly betegség sem jelenti feltétlenül egy ígéretes sportkarrier végét, az olimpiai remények szertefoszlását. Dobos Levente, a Ledényi Judo Team versenyzője és édesanyja, Szabó Mónika mesélt arról, hogy családi összefogásban miként küzdötték le a hirtelen jött nehézséget.

Szász-Kovács Emese: „Hihetetlenül élvezem az anyaságot”

Szász-Kovács Emese: „Hihetetlenül élvezem az anyaságot”

2021. jan. 27. 6:00, Interjúkcall_made

Legutóbb 2016 októberében találkoztunk, azon az őszön, amikor Szász-Kovács Emese aranyérmesként tért haza a riói olimpiáról. Ráadásul két hónappal az ötkarikás győzelme után férjhez ment, úgyhogy akkor és ott bőven volt miről beszélgetnünk. Búcsúzáskor női párbajtőrvívónk csendben megjegyezte: a közeljövőben elsősorban a családalapításra szeretne koncentrálni. Úgyhogy most arra kértem az immár kétgyermekes anyukát, mesélje el, mi minden történt vele az elmúlt bő négy évben.

„Amióta meggyógyultam, kinyílt a világ” - van kiút az anorexiából

„Amióta meggyógyultam, kinyílt a világ” - van kiút az anorexiából

2021. jan. 21. 6:00, Életmódcall_made

Bábi Anna ezekben a hetekben többnyire szakdolgozatot ír, és mint mondja, az elkövetkező hónapokban további kihívások várnak még rá, nyelvvizsgára és államvizsgára is készül. A tanulás mellett pedig pilates edzőként rendszeresen sportol. A 21 éves mosolygós, életvidám lányt hallgatva nehéz elképzelni, hogy néhány éve megjárta a poklot, csaknem egy évig szenvedett az anorexia rabságában... A története sokak számára példaként szolgálhat.