csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: kendőzetlenül
Becsüljük meg, amink van!

Becsüljük meg, amink van!

2021. jan. 3. 15:00, Blogokcall_made

Gondolom, nem vagyok egyedül azzal a tulajdonságommal, hogy karácsonykor elég szentimentális állapotba szoktam kerülni. Még a szokásosnál is több dologtól tudok elérzékenyülni és amióta magam is anya vagyok, újra egy gyermek rácsodálkozásával élem meg a csodát.

Tóth Gabi: Együtt jóban, rosszban

Tóth Gabi: Együtt jóban, rosszban

2020. dec. 6. 15:00, Blogokcall_made

A nagypapám halála óta sokat gondolkodtam azon, hogy miért volt régen értékesebb egy kapcsolat, miért vigyáztak rá jobban, mint mostanában. Ahogy korábban írtam, én tényleg úgy is gondolom, hogy a nagyszüleim idejében, ha probléma volt egy házasságban, akkor azt megpróbálták megoldani. Akkor még volt jelentősége az esküvőn kimondott szavaknak: „Együtt jóban, rosszban”.

Papa és a titok

Papa és a titok

2020. nov. 22. 15:00, Blogokcall_made

„Gabikám! Mi nagyapáddal soha nem feküdtünk le egymás mellé este haraggal a szívünkben” – ebben rejlett a titok. Együtt egészségben, betegségben, gazdagságban, szegénységben, jóban, rosszban, szeretetben, 62 évig házasságban… egészen múlt péntekig.

Testvér kontra barátnő

Testvér kontra barátnő

2020. nov. 8. 15:00, Blogokcall_made

Egyáltalán mi az, hogy testvér kontra barátnő, ugye? Nem gondolom, hogy össze lehet hasonlítani a kettőt, vagy választani kellene, mégis jó páran megtették Hanni keresztelője után. Sokáig nem voltam benne biztos, hogy egyáltalán beszélek-e róla, de nem hagyott nyugodni, így aztán eldöntöttem, hogy belevágok.