csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #kendőzetlenül
A Bugyorügyi Bizottság jelenti!
A Bugyorügyi Bizottság jelenti!
2020. aug. 1. 14:00, Blogokcall_made
Mindig minden körülmények között, szinte minden anyuka esetében az első számú parák közé tartozik a „kakapara”. Miért nem csinálja, miért ilyen sokat, miért ilyen színű, miért ilyen az állaga, miért ilyen büdös… na jó, az utolsót véletlenül írtam. Persze, hogy büdös, hát hiszen az, ami. A lényeg, hogy a friss kismamáknak sokáig gondot okozhat a kaki-ügy és nekem bizony okozott is rendesen.
Tóth Gabi: anya és énekesnő
Tóth Gabi: anya és énekesnő
2020. júl. 18. 8:00, Blogokcall_made
Fura dolog ez az anyaság. Olyan, mintha két nő lakna bennem…
Legyünk hálásak a testünknek!
Legyünk hálásak a testünknek!
2020. júl. 4. 8:00, Blogokcall_made
Bevallom, ez alkalommal picit nehezebben jött az ihlet. Pedig annyi gondolatom, ötletem lenne, csak amikor azzal a szándékkal ülök le, hogy most ki is írom magamból ezeket az eszmefuttatásokat, azzal a lendülettel el is tűnnek. Természetesen ahogy belekezdek valami másba, megint sziporkázom belül, de az elmúlt napokban valahogy nehéz volt összehangolni, hogy a sziporkázás egybeessen azzal az idővel, amikor lehetőségem is van gép elé ülni.
Amikor bekapcsol az apa-gomb…
Amikor bekapcsol az apa-gomb…
2020. jún. 15. 14:00, Blogokcall_made
Pár napja beszélgettem egy barátnőmmel telefonon, és szóba került a közelgő apák napja. Véletlenül meg mertem kérdezni, hogy most mikor is van, erre a Krausz – akinek amúgy szelektív hallása van, és mindig csak akkor figyel fel valamire, ha nem akarom – felcsattant, hogy bezzeg az anyák napját és a Valentin-napot, na meg a nőnapot tuti, hogy álmomból kelve is azonnal tudnám, ezt bezzeg még nem írtam be piros betűkkel a naptárba!
A meghitt percek megértek minden könnycseppet...
A meghitt percek megértek minden könnycseppet...
2020. máj. 25. 14:28, Blogokcall_made
Sok mindenre rádöbbentem, mióta anya vagyok, de az első nagy felismeréseim között volt, hogy nem kell, nem is lehet és már nem is akarok mindenkinek megfelelni. Nagy megkönnyebbülés ez nekem, mert hatalmas teherként nehezedett rám az állandó megfelelési kényszer. Többek között ezért is hálás vagyok az én Marcsámnak.