csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: gasztronómia
Aranyló gofrit tessék!

Aranyló gofrit tessék!

2019. júl. 16. 11:49, Életmódcall_made

Vágó Pirost eddig rádiós műsorvezetőként ismertük, ám egy ideje gasztro-videókkal örvendezteti meg a közönséget. Minden pénteken a csalad.hu-n is megtekintheti a Piros kosara című vlog egy-egy epizódját, melyekből ahhoz is ötletet meríthet, hogy mit főzzön a családnak hétvégén.

Kedvencünk: a csokoládé

Kedvencünk: a csokoládé

2019. júl. 12. 14:01, Életmódcall_made

Létezik olyan ember a világon, aki még sosem evett csokoládét? Ritkaság! Többszáz éve szeretjük, isszuk és esszük, keverjük, ízesítjük és formázzuk, hogy minél többféleképpen élvezhessük. Igazán finom, csokiillatú összeállításunk következik. Jó apropónk van erre: július 11-e a csokoládé világnapja!

Vágó Piros, és az ő mentes Kosara

Vágó Piros, és az ő mentes Kosara

2019. júl. 10. 13:26, Életmódcall_made

Vágó Piros nevét leginkább a rádiókból ismerheti az ember. Évtizedeken keresztül hallgathattuk megnyerő hangját reggel és este. Aztán 2017 végén nagyot váltott. Ma már főz, főleg glutén- és tejmentesen, valamint a családjának él, hogy több fontos pillanatot ne veszítsen el. Nemrég Piros Kosara megérkezett a csalad.hu stábjába is.

Rántotthús krumplipürével – kicsit másképp!

Rántotthús krumplipürével – kicsit másképp!

2019. júl. 9. 9:57, Életmódcall_made

Vágó Pirost eddig rádiós műsorvezetőként ismertük, ám egy ideje gasztro-videókkal örvendezteti meg a közönséget. Mától minden pénteken a csalad.hu-n is megtekintheti a Piros kosara című vlog egy-egy epizódját, melyekből ahhoz is ötletet meríthet, hogy mit főzzön a családnak hétvégén.