csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: gasztronómia
Mediterrán ebéd

Mediterrán ebéd

2019. aug. 12. 6:35, Életmódcall_made

Padlizsán, spenót, polenta – ez az alapja egy egészséges, ízgazdag és egyszerű ételnek, ami garantáltan a kedvencek közé kerül majd, hiszen néhány alapanyag segítségével igazán finom mediterrán ebédet varázsolhatunk az asztalra. Íme Piros kosarának legújabb gyöngyszeme!

A Kicsi gesztenye lett az ország cukormentes tortája

A Kicsi gesztenye lett az ország cukormentes tortája

2019. aug. 2. 8:00, Életmódcall_made

Magyarország tortája idén a Boldogasszony csipkéje elnevezésű mű lett, amelyet a dunaföldvári Tóth Cukrászdából Tóth Norbert alkotott meg a hagyományokat és a modernitást ötvözve. Míg Magyarország cukormentes tortájának a szegedi A Cappella Cukrászda alkotását, a Kicsi gesztenyét választották – közölte Selmeczi László, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének társelnöke.

Házi májkrém

Házi májkrém

2019. júl. 30. 5:00, Életmódcall_made

Gyors és egyszerű, ráadásul a természet tartósítja: csirkemájpástétom, glutén- és tejtermékmentesen, adalékok nélkül – a héten ezzel érkezik Vágó Piros, a Piros kosarában.

Így főzzünk kánikula idején!

Így főzzünk kánikula idején!

2019. júl. 25. 9:45, Életmódcall_made

Ha nem akarjuk rendeléssel megoldani, hogy főtt ételt tegyünk a család elé, akkor bizony be kell állni a konyhába a nagy melegben is. Ám egyszerű, de tápláló finomságok készítésével kivédhetjük, hogy a kellemesen hűs lakást kinti hőmérsékletűre hevítsük a főzőcskével.