csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #félelem
Együtt élni a félelmeinkkel
Együtt élni a félelmeinkkel
2020. ápr. 21. 14:00, Életmódcall_made
Napjainkban olyan életet vagyunk kénytelenek élni, amit eddig elképzelni sem tudtunk. Ráadásul a #maradjotthon időszakában az érzelmeink is megváltoztak, az eddig csak messziről látott sötétebb gondolatok egyre közelebb férkőznek hozzánk. Jószai Nóra tanácsadó szakpszichológussal a félelemről beszélgettünk.
Popovtól Jokerig – Kell félni a bohócoktól?
Popovtól Jokerig – Kell félni a bohócoktól?
2020. febr. 23. 9:00, Életmódcall_made
Szórakoztatás, felhőtlen nevetés – és rettegés. Sokféle módon gondolhatunk a bohócokra, de mostanság egyre többször inkább a félelem az, ami velük kapcsolatban felmerül. Sz. Látó Judit mentálhigiénés szakemberrel „bohóckodtunk.”
Mit tegyünk, ha fél a gyerek?
Mit tegyünk, ha fél a gyerek?
2020. febr. 4. 6:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Egy bizonyos fokig természetes, hogy kisgyermekünk szívesebben alszik résnyire nyitott ajtónál, vagy fél az ágy alatt lapuló „szörnyektől”. Azonban amikor a szorongás komoly méreteket ölt, érdemes utánajárni, mi lehet az aggodalom valódi alapja. Fridvalszki Nóra gyermek klinikai szakpszichológussal beszélgettünk.
Legyen csak „elég jó” a családunk!
Legyen csak „elég jó” a családunk!
2019. szept. 24. 5:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
„Elég jó” a tökéletes helyett. Micsoda lehetőség! Galgóczi Dóra természetgyógyászt, írót kérdeztük arról, hogyan is lehetünk elég jók. És egyáltalán: miért is érdemes erre törekednünk?