csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #nagyszülők
Ebéd, mosoly és mese online – köszönet a nagyszülőknek
Ebéd, mosoly és mese online – köszönet a nagyszülőknek
2020. máj. 10. 14:00, Otthon a családcall_made
Abban, hogy a „nagyszülők tisztelete” ne csak egy jól csengő frázis legyen, nekünk, szülőknek hatalmas a felelősségünk, hiszen ezt a kifejezést mi töltjük meg tartalommal a gyermekeink számára. Hála és köszönet a nagymamáknak, nagypapáknak, akik most, a krízis idején is a szívüket-lelküket kiteszik értünk. De mit tehetünk mi értük?
Ajándékozzunk mosolygó gyerekeket!
Ajándékozzunk mosolygó gyerekeket!
2020. ápr. 28. 5:00, Életmódcall_made
Sosem időszerűbbek a fényképes ajándékok, mint manapság, amikor a nagyszülők csak távolról „találkozhatnak” a családdal. Ötleteket adunk, mivel örvendeztessük meg a szeretett rokonokat.
Hogyan maradjunk kapcsolatban a nagyszülőkkel?
2020. ápr. 26. 14:00, Nyugdíjas nagyszülőkcall_made
Már több mint egy hónapja vagyunk bezárva a négy fal közé, és ugyanennyi ideje nem találkozhattunk a nagyszülőkkel sem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a kapcsolatot ne lehetne fenntartani velük, sőt, fontos is, hogy emiatt ne távolodjunk el egymástól!
Unoka-vonal az időseknek
Unoka-vonal az időseknek
2020. márc. 27. 7:15, Otthon a családcall_made
„Kedves Nagymami és Nagypapi! Máskor ti szoktátok tőlünk, unokáitoktól kérni, hogy vigyázzunk magunkra, most mi kérünk benneteket: maradjatok otthon, mert nagy szükségünk van rátok!” – kezdte nyílt levelét és felhívását a Fiatal Családosok Klubja.
Home office-ban a nagyi is!
Home office-ban a nagyi is!
2020. márc. 23. 6:00, Nyugdíjas nagyszülőkcall_made
Szinte minden statisztika azt mutatja, hogy az új koronavírus az idősekre, a legyengült immunrendszerű, más betegséggel is küzdő emberekre jelenti a legnagyobb veszélyt. Meg kell értetni idős szeretteinkkel, hogy maradjanak otthon! De ez nem olyan egyszerű. Sz.Látó Judit mentálhigiénés szakember ad tanácsot, miként vegyük rá a nagyit, hogy hallgasson ránk.