csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #babavárás
Radics Gigi: "A legfantasztikusabb, hogy 24 évesen anyuka lehetek"
Radics Gigi: "A legfantasztikusabb, hogy 24 évesen anyuka lehetek"
2020. máj. 19. 14:00, Interjúkcall_made
Annak ellenére, hogy meglepetésként érte, boldog, hogy fiatalon anyuka lesz. Egyebek mellett erről is beszélt a csalad.hu-nak Radics Gigi. Az énekesnő azt egyelőre nem árulja el, mikor születik meg a kisbabája, de párjával, Áronnal hamarosan kialakítják közös otthonukat.
Király Viktor: "Felnőttem a szülőszerephez"
Király Viktor: "Felnőttem a szülőszerephez"
2020. márc. 5. 6:00, Interjúkcall_made
Találkozásukról, kapcsolatuk alakulásáról, az esküvőről és a babavárásról mesélt Király Viktor és felesége, Király Virág Anita a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) „KINCS Estek” elnevezésű találkozóján. A házaspárnak hamarosan kisfia születik, aki – apukája szándéka szerint – „király” nevet kap.
Öli a spermákat a stressz
Öli a spermákat a stressz
2019. nov. 12. 12:58, Babát várunkcall_made
Nagyon sokszor lehet hallani, hogy a férfiak egyre nagyobb számban előforduló meddőségéért a stressz a felelős. De hogyan lehet az, hogy egy egyszerű idegesség odáig fajul, hogy a férfi képtelen lesz a családalapításra? Lehet ez ellen tenni valamit?
Komatálat hoztam!
Komatálat hoztam!
2019. szept. 23. 14:01, Babát várunkcall_made
Épp komatálat főzök, miközben e cikket írom. De tényleg! Húsleves, hagymás tört krumpli, hurka, uborkasaláta és almás sütemény lesz a menü, az újszülött fiúcska családja két napig jól lakhat az ennivalóval. És milyen különös: a napokban tudtam meg, hogy elindult a Komatál Program…
Rendkívül fontos az A-vitamin a várandósság során
Rendkívül fontos az A-vitamin a várandósság során
2019. máj. 14. 7:51, Babát várunkcall_made
Az A-vitamin jelentősége kifejezetten nagy, főleg akkor, ha a fogantatás lehetőségéről van szó. Azonban ez a vitamin zsírban oldódik, így vigyázni kell vele. Nem is hinnénk, mennyire sok oldalról viszünk be A-vitamint a szervezetünkbe.