csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: táplálkozási tanácsok
Szépüljünk őszi gyümölcsökkel!

Szépüljünk őszi gyümölcsökkel!

2020. okt. 4. 14:00, Életmódcall_made

Az ősszel érő gyümölcsök amellett, hogy színpompásak és zamatosak, szépségápolásra is kiválóan alkalmasak, mivel a bőrünkre is jótékony hatással vannak. Ráadásul a természet ajándékait felhasználva a kislányukkal házilag is elkészíthetünk egy-két tápláló és frissítő pakolást. Ismerjünk meg néhány otthoni praktikát!

A mérték a lényeg – táplálkozási kisokos

A mérték a lényeg – táplálkozási kisokos

2020. aug. 29. 14:00, Életmódcall_made

Idős vagy fiatal, felnőtt vagy gyermek – az egészséges táplálkozás mindenkinek fontos. Érdemes tisztában lenni azzal, milyen táplálékot hogyan képes felhasználni a testünk, mit jelentenek, miért lényegesek a kalóriák. Egyebek mellett ebben is segít a Nemzeti Népegészségügyi Program Egyem vagy ne egyem című kiadványa. Ebből szemezgettünk.

"Gondold meg és igyál!"

"Gondold meg és igyál!"

2020. aug. 12. 14:00, Életmódcall_made

Az egyik legnagyobb közkeletű tévedés, hogy az ember szervezete maga tudja a legjobban, mire van szüksége. Jó példa erre a szomjúságérzet, amely ötven felett már gyakrabban cserben hagy, az idő múlásával pedig mind megbízhatatlanabb lesz.

Mennyit egyen a gyerekem?

Mennyit egyen a gyerekem?

2020. febr. 26. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Születése pillanatától kezdve az egyik legnagyobb aggodalmunk, hogy vajon eleget eszik-e életünk értelme. Eközben Magyarországon minden 4. gyerek túlsúlyos vagy elhízott. De mégis honnan tudhatjuk, mennyi az ideális napi ételmennyiség?