csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: nagycsaládos
A mi kis családunk - Sipos család

A mi kis családunk - Sipos család

2020. dec. 9. 16:00, Iskolást nevelünkcall_made

Vállalkozás, 4 gyerek, különórák, pörgés és rengeteg feladat. Ők a Sipos család, akik most lehetőséget kapnak arra, hogy mindannyian kicsit kikapcsolódhassanak, és igazi laza család legyenek. Vajon kibírják egy napig telefon nélkül, ki tudnak lépni a mókuskerékből? Kiderül A mi kis családunk e heti epizódjából.

Nagyi, otthon vagy?

Nagyi, otthon vagy?

2020. okt. 10. 8:00, Nyugdíjas nagyszülőkcall_made

Hét gyermek, tizennégy unoka – aktív hétköznapok régen és ma. A 2019-ben a Média a családért-díjra jelölt interjúban Németh Józsefné Magdival beszélgetett az anyaságról, a nagymamaságról, a hétköznapi feladatokról és az élethivatásról Békési Erika.

„Azért jó a nagycsalád, mert tudod, hogy számíthatsz a többiekre!”

„Azért jó a nagycsalád, mert tudod, hogy számíthatsz a többiekre!”

2020. aug. 13. 14:00, Interjúkcall_made

Megyesi Schwartz Lúcia éppen olyan, amilyennek az ember egy operaénekesnőt elképzel – mosolygós, csengő hangú, nőies és csinos, a frizurája és a sminkje pedig egyszerűségében tökéletes. Nagycsaládos anyukák között ritkán látunk ilyen összhangot, pedig Luca férjével négy fiúgyermeket nevel. Operáról, családról és a nyárról beszélgettünk.

Magányos középső gyermekek?

Magányos középső gyermekek?

2020. febr. 17. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

A nagy testvér az okosabb és ügyesebb, a kistesó pedig a család szeme fénye. Ilyenkor a középső mellőzöttnek érzi magát, ami hatással lehet a felnőtt életére is. Fridvalszki Nóra klinikai gyermekpszichológussal arról beszélgettünk, hogy szülőként hogyan adhatunk egyenlő esélyeket mindegyik gyermekünknek.