csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: nagycsaládos
„Azért jó a nagycsalád, mert tudod, hogy számíthatsz a többiekre!”

„Azért jó a nagycsalád, mert tudod, hogy számíthatsz a többiekre!”

2020. aug. 13. 14:00, Interjúkcall_made

Megyesi Schwartz Lúcia éppen olyan, amilyennek az ember egy operaénekesnőt elképzel – mosolygós, csengő hangú, nőies és csinos, a frizurája és a sminkje pedig egyszerűségében tökéletes. Nagycsaládos anyukák között ritkán látunk ilyen összhangot, pedig Luca férjével négy fiúgyermeket nevel. Operáról, családról és a nyárról beszélgettünk.

Magányos középső gyermekek?

Magányos középső gyermekek?

2020. febr. 17. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

A nagy testvér az okosabb és ügyesebb, a kistesó pedig a család szeme fénye. Ilyenkor a középső mellőzöttnek érzi magát, ami hatással lehet a felnőtt életére is. Fridvalszki Nóra klinikai gyermekpszichológussal arról beszélgettünk, hogy szülőként hogyan adhatunk egyenlő esélyeket mindegyik gyermekünknek.

„Nem a pocakomban laktál, hanem a szívemben”

„Nem a pocakomban laktál, hanem a szívemben”

2019. nov. 9. 9:00, Életmódcall_made

Lénárt Réka Virpi eljegyzése elég rendhagyóra sikeredett, az „igen” utáni napon ugyanis Réka szintén feltett egy kérdést Viktornak: a vérszerinti gyerekeik mellett ugye lesz örökbefogadott is? Az örökbefogadás világnapja alkalmából az édesanyával beszélgettünk arról, hogyan valósult meg a kívánsága.

4 gyerekkel, 4 keréken Latin-Amerikában

4 gyerekkel, 4 keréken Latin-Amerikában

2019. nov. 6. 6:01, Életmódcall_made

Négy gyermekével 11 hónap alatt lakókocsival járta körbe Közép-Amerikát a László házaspár. A kalandnak nincs vége, decemberben születik meg az új családtag, jövő augusztusban már ő is világutazó lesz. Akkor visszatérnek Granadába, ahol már saját házuk is van. Majd Dél-Amerikát és Ázsiát hódítják meg.