csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #házasság
Minden házassággal egy új királyság születik
Minden házassággal egy új királyság születik
2020. febr. 19. 6:00, Párkapcsolatcall_made
A házasság és a hit kérdése, az önismeret, a konfliktuskezelés, a családdá válás is témája annak a jegyesoktatásnak, amelyet Andréka Ágnes és férje, Gábor tart az egyik fővárosi plébánián a házasság előtt állóknak. Amit itt biztosan megtanulnak a párok: az egymással töltött minőségi idő és a kommunikáció a legfontosabb építő kövei a jól működő kapcsolatnak.
„Hozzám jössz?”
„Hozzám jössz?”
2020. febr. 14. 15:00, Párkapcsolatcall_made
A Házasság hete alkalmából a csalad.hu összegyűjtött néhány igazán kedves, vicces vagy épp eredeti lánykérést, amiből akár a leendő vőlegények is ötletet meríthetnek, mielőtt felteszik kedvesüknek a nagy kérdést.
Király Viktor és családja a Családvarázsban
Király Viktor és családja a Családvarázsban
2020. febr. 13. 15:00, Családvarázscall_made
Exkluzív fotók és kulisszatitkok Király Viktor esküvőjéről, valamint részletek a babavárásról a Családvarázs új részében.
CoeurTáncMeditáció – A test és a lélek összefonódása
CoeurTáncMeditáció – A test és a lélek összefonódása
2020. febr. 13. 6:00, Párkapcsolatcall_made
Két óra önfeledt tánc, ami közben visszatalálunk önmagunkhoz és Istenhez. Csókási Anna Sacré Coeur-nővér, teológus, hittanár, lelkigondozót a Házasság hete programsorozat alatt kimondottan házaspároknak tartott CoeurTáncMeditációs foglalkozása apropóján arról faggattuk, milyen egy ilyen kurzus, kik és hogyan csatlakozhatnak hozzá.
30 éve nem volt ekkora „esküvőboom”
30 éve nem volt ekkora „esküvőboom”
2020. febr. 11. 20:42, Párkapcsolatcall_made
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb előzetes adatai szerint tavaly szeptember végéig többen kötötték össze életüket, mint 2018-ban az egész évben, ami soha nem látott emelkedés az elmúlt három évtizedben.