csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #család

Családvarázs: Som-Balogh Edina

2020. szept. 24. 14:00, Családvarázscall_made

Som-Balogh Edináék hisznek a házasságban, és őszintén mesélnek arról is, hogy túl vannak már egy-két döccenőn. Miként hozták helyre, mi a házasságuk titka, és hol szeretnek leginkább kettesben időzni? Kiderül az új epizódból!

Szuromi-Kovács Ágnes: A család is tanulható!

Szuromi-Kovács Ágnes: A család is tanulható!

2020. szept. 16. 14:00, Interjúkcall_made

Szeptembertől a családi életre és kapcsolati kultúrára nevelés témájában ingyenes képzésre hívja a magyar pedagógusokat és a gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozó szociális szakembereket a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO). A képzéssel elért szakemberek munkájuk során a hagyományosan közvetített ismereteken túl a gyerekek, fiatalok önismeretét és szociális készségeit hivatottak fejleszteni, amelyek végső soron egy sikeresebb és boldogabb személyes életutat is szolgálnak.

Szabó Simon: „Fontos, hogy minden nap kivegyem a részem a gyerekeim életéből”

Szabó Simon: „Fontos, hogy minden nap kivegyem a részem a gyerekeim életéből”

2020. aug. 25. 14:03, Interjúkcall_made

Ha szójátékkal akarnék élni, azt mondanám, Szabó Simon balhés színész – de igazából csak Pesti balhé-s, aminek viszont kifejezetten örül, mert csupa jó emlékeket őriz a július vége óta futó mozifilm forgatásáról. Emellett persze sok minden másról is beszélgettünk, és felettébb élveztem, ahogy a legújabb magyar akció-vígjáték sztárja szerető családapaként a számára fontos kötődésekről mesélt.