csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #CSOK-kölcsön
Egyre több fiatal vásárolja meg első lakását
Egyre több fiatal vásárolja meg első lakását
2020. jan. 24. 8:07
A kormányzati intézkedéseknek köszönhetően az elmúlt év fordulópontot jelentett az első lakásvásárlók számában, és újra nő a részarányuk az ingatlanpiacon a Duna House adatai szerint.
Elérhették a csúcsot a panellakások
Elérhették a csúcsot a panellakások
2020. jan. 23. 10:04
Gyakorlatilag nem lehet már négyzetméterenként félmillió forint alatt panellakást venni Budapesten, de a téglalakások drágulását meghaladó áremelkedés a jelek szerint a múlté.
Csökkenhetnek az ingatlanárak
Csökkenhetnek az ingatlanárak
2020. jan. 16. 11:12
Akár a 10 százalékot is elérő csökkenésre lehet számítani az értékesítésekben idén, és nem elképzelhetetlen egy hasonló mértékű árcsökkenés sem az év során a hirado.hu által megkérdezett ingatlanszakértők szerint.
Vége a lakáspiaci árrobbanásnak
Vége a lakáspiaci árrobbanásnak
2020. jan. 14. 14:17
Minden bizonnyal befejeződik az idén a lakások elmúlt években tapasztalható kiugró mértékű drágulása, sőt egyes helyeken, bizonyos ingatlantípusoknál némi árcsökkenésre is lehet számítani – derül ki a Magyar Nemzet körképéből.
CSOK és felnőtt gyerekek?
CSOK és felnőtt gyerekek?
2020. jan. 9. 6:00
Lakhat hivatalosan a szülei CSOK-os családi házában 25 évesnél idősebb gyerek? Ha egy külföldön élő pár együtt igényel CSOK-ot, kinek kell igazolnia a TB jogviszonyt? A csalad.hu összegyűjtötte a Családvédelmi Akcióterv ezen témakörével kapcsolatban felmerült legfrissebb kérdéseket és az azokra kapott szakértői válaszokat.