1. Projektinditó nemzetközi találkozó

A Projekt keretében a Családbarát Magyarország Központ koordinátorként projektindító nemzetközi találkozót szervezett Budapesten 2023. június 27-28-án. A szervezésben kiemelt partnere a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség volt, amely a projekt keretében a kutatási és a szakmai feladatok irányításáért felel.

A nemzetközi projekttalálkozón a szlovák és a cseh partnerszervezetek részéről is olyan szakértők vettek részt, akik országaik vonatkozásban felkészültek a projekt témakörében, értékes információkat osztottak meg és jó példákkal szolgáltak.

A nemzetközi konferencián résztvevők elsőkézből értesülhettek a projekt tartalmáról és céljairól, személyesen is találkozhattak a megvalósító magyar és külföldi partnerekkel, alkalmuk nyílt a témában az aktuális magyar és nemzetközi politikák, civil kezdeményezések és jó példák megismerésére.

Program

Prezentációk:

“WOMEN, FAMILIES, CAREERS AND DIGITALIZATION” IN UN AND EUROPEAN PROJECTS OF THE AWCDH - MS. ANDREA FERENCZI

DIGITALIZATION FROM A FAMILY-FRIENDLY PERSPECTIVE - DR. ÁGNES SZUROMI-KOVÁCS

IMPACT OF DIGITALIZATION IN SLOVAKIA, PRESENTING GOOD PRACTICES - MRS. IVANA KONDÁŠOVÁ

DIGITIZING MEANS MORE TIME FOR ANYTHING - LENKA ŠŤASTNÁ

GUIDELINES FOR THE COLLECTIONS OF DIGITAL APPLICATIONS - MS. ILDIKÓ MODLÁNÉ GÖRGÉNYI

2. Projekt partnerek nemzetközi találkozója

2023. novemberében Prágában kerül sor az összegyűjtött alkalmazások és jó gyakorlatok bemutatásra és megvitatására. Ezek alapján kerül sor a végleges kiadványok kialakítására.

3. Projektzáró rendezvény

A projektet lezáró multiplikációs rendezvényen, Budapesten, 2024. júliusában a projekt eredményeinek bemutatására kerül sor.