csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: kirándulás
Miért is szeretjük az őszt?

Miért is szeretjük az őszt?

2020. szept. 27. 8:00, Életmódcall_made

Szeptember beköszöntével egyesek szomorúan búcsúztatják a nyarat, és még sokáig a szívükben őrzik a napfényes, strandolós időszak emlékét, míg mások inkább előre tekintenek és örömmel fogadják az őszt: ezt a színekkel, illatokkal és lehetőségekkel teli évszakot. Lássuk, mi mindent kínál számunkra az évnek ez az időszaka!

Kihagyhatatlan hazai panorámák

Kihagyhatatlan hazai panorámák

2020. júl. 19. 8:00, Életmódcall_made

A magyarországi kilátók reneszánszukat élik mostanában, a hosszú bezártság után pedig különösen jó úticélnak számítanak. Kedvcsináló következik kisgyerekeseknek, idősebbeknek és bevállalós baráti társaságoknak, Molnár Attila idegenvezető segítségével.

Kiránduljunk a gyerekekkel!

Kiránduljunk a gyerekekkel!

2020. júl. 11. 14:00, Életmódcall_made

Szeretem a barátok kirándulási tippjeit elraktározni, hogy amikor itt a lehetőség, csak a hátizsák megtöltése legyen a feladat. Általunk már megjárt, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt élményt adó túrákat ajánlok.

Fedezzük fel a magyar riviérákat!

Fedezzük fel a magyar riviérákat!

2020. jún. 6. 8:00, Életmódcall_made

Le kellett mondani a külföldi nyaralást? Vagy amúgy sem lett volna most keret arra, hogy családosan kiruccanjunk? Itt az alkalom, hogy felfedezzük azokat az itthoni helyszíneket, ahol kikapcsolódhatunk és a túrázás, városnézés mellett legálisan csobbanhatunk is valamilyen természetes vízben! A legjobb hazai vízparti nyaralóhelyek között Molnár Attila idegenvezető segít eligazodni.