CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #vallás
Csókay András a Családvarázsban
Csókay András a Családvarázsban
2019. szept. 10. 14:00
A bangladesi sziámi ikrek szétválasztási operációját vezető Csókay András a Családvarázsban. A híres idegsebész professzor otthonában mesélt saját családjáról, hivatásáról.
Isten éltessen, Magyarország!
Isten éltessen, Magyarország!
2019. aug. 22. 8:33
Augusztus 20. az egyik legrégibb magyar ünnepnap. Amellett, hogy Szent István király napja, a keresztény magyar államalapításra is emlékezünk ilyenkor, de volt idő, amikor az aratást, az új kenyeret, vagy éppen a szocialista alkotmányt ünnepeltük. Hát akkor hogy is van ez?
Nagyboldogasszony napjával indul az ünnepi időszak
Nagyboldogasszony napjával indul az ünnepi időszak
2019. aug. 15. 6:04
Ma ünnepli a katolikus egyház a legfontosabb Mária-ünnepet, Nagyboldogasszony napját, vagyis Szűz Mária mennybevételét. Debrecenben ezzel a nappal veszi kezdetét az ünnepi időszak.
A táborozás erősít
A táborozás erősít
2019. júl. 19. 13:36
Fontos, hogy a fiatal korosztály meg tudja magát erősíteni közösségében, magyarságában és kereszténységében - mondta el a közmédiának az egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár a felvidéki szervezésű Kaptár - keresztény ifjúsági találkozó programjaira látogatva.
Novák Katalin: reformátusnak lenni jó
Novák Katalin: reformátusnak lenni jó
2019. máj. 18. 10:57
Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Magyar Református Egység ünnepén Debrecenben, ahogy ő fogalmazott, a “reformáció őrvárosában” ünnepi gondolataival köszöntötte a megjelenteket, akiket a református közösség tartópilléreiként szólított meg.