A legifjabb illetve leendő rajongókat is várja az Országos Beatles Találkozó! Immár negyedik alkalommal találkoznak a gombafejűek lelkes követői az ország legnagyobb családbarát Beatles eseményén.

Az Országos Beatles találkozó idén sem fukarkodik a meglepetésekkel: a rendezvényen nemzetközi életműdíjat kap Szörényi Levente és Szörényi Szabolcs, a magyar beat-éra meghatározó egyéniségei. Kisorsolnak egy eredeti Beatles basszusgitárt. Az országos találkozó fővédnöke Iain Lindsay brit nagykövet.

John Lennon első gitárja már itt van Magyarországon, amit egy mini-gitárkiállításon lehet megtekinteni kizárólag a rendezvényen a koncertek és színpadi programok mellett.

"Fontos, hogy a legfiatalabbak is közel kerülhessenek a Beatles-hez és zenéjéhez így a rendezvény látogatása 18 év alatt ingyenes, azaz a család minden gyermek és tinédzser tagja az esemény vendége" - mondta Derecskei Zsolt főszervező

2019 augusztus 11-én egy napos vasárnapon izgalmas koncertekkel és programokkal várja a legifjabb Beatles rajongókat is egy egész napos esemény az óbudai Kobuci Kertben, ahol minden csak a Beatles-ről szól majd.


(kép: shutterstock)