Tudatosan a kütyük világában – online előadás és workshop - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Tudatosan a kütyük világában – online előadás és workshop

FICSAK
2020. szept. 16. 8:29
Programajánló

Mennyire veszélyeztetik az okos eszközök a gyermekeket? Mennyire irányítja az életüket az okostelefon, a tablet, az X-box? Ezen kérdéseket járja körül a Lelki Egészség Estek programsorozat következő előadása.

Az online rendezvény – amelyet a Ficsak Szülőakadémia és a 7köznapi pszichológia szervez – mindazoknak szól, akiknek kihívást okoznak a kütyük a gyermeknevelésben, akiknek picit is negatívan befolyásolja önértékelését a digitális világ.

Az esemény élőben, online kerül megszervezésre 2020. szeptember 24-én, 18:30 órától, melyen neves szakemberek segítenek eligazodni az online világban, valamint értékes tippekkel és gyakorlati megoldásokkal szolgálnak a résztvevőknek.

Előadók:

  • Dr. Szondy Máté klinikai szakpszichológus, családterapeuta. Gyakorló pszichológusként segítséget nyújt az előadáson a lelki problémák megszüntetésére.
  • Wolf Kati előadóművész. A foglalkozásából fakadóan folyamatosan jelen van a 2 gyermekes édesanyaként a közösségi média felületeken. Két gyermekes édesanyaként kiemelten és tudatosan figyel arra, hogy mit kommunikál a virtuális térben.
  • Frank-Bozóki Eszter, 7köznapi pszichológia főszerkesztő, pszichológus, mediátor, pár- és családterapeuta jelölt. Ezen a estén megoldást kínál a családoknak, pároknak a digitális világ okozta kihívásokra.
  • Dr. Krasznay Csaba kiberbiztonsági szakértő arról beszél, hogy hogyan lehet biztonságossá tenni az online térben való jelenlétünket a saját és gyermekeink számára.
  • dr. Breuer Anita, a Logiscool Kft. ügyvezető igazgatója, alapítója bemutatja a szülőknek, hogy miként lehet hasznos tevékenységbe ágyazni gyermekünk digitális érdeklődését.

További részletek az eseménnyel kapcsolatban: https://ficsak.hu/lelki-egeszseg-estek/