csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke:
Beszéljünk egy nyelvet a házasságban!

Beszéljünk egy nyelvet a házasságban!

2021. febr. 9. 6:00, Párkapcsolatcall_made

Vajon van alapja annak, miszerint a „férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek”? Bedő Imre férfitréner szerint igen, ugyanis mindkét nem másban erős: a férfiak a fizikumukra lehetnek büszkék, míg a nők a verbális készségeiket tudják jól kamatoztatni. A közös nyelvet viszont – bár nem könnyű – egyáltalán nem lehetetlen elsajátítani.

Út a férfi szívéhez

Út a férfi szívéhez

2021. jan. 19. 6:00, Párkapcsolatcall_made

Rejtélyes a női elme – szokták mondani a férfiak. Az ellenkező nem számára viszont az urak szívéhez vezető út bizonyul rögösnek. Mitől zárkózottabb érzelmileg a férfi és mit tehet a nő, hogy megnyíljon előtte a kedvese? Bedő Imre férfimotivációs tréner szerint az igazság valahol félúton van, a csalad.hu-nak pedig el is árulja, hogy miért.

Mert nőnek lenni jó – Hogyan készítsük fel lányunkat a menstruációra?

Mert nőnek lenni jó – Hogyan készítsük fel lányunkat a menstruációra?

2021. jan. 14. 15:00, Kamasz a családbancall_made

Egy kamaszlány útját egyengetni nem is olyan egyszerű, sokan félnek attól, hogy milyen konfliktusok terhelik majd a viharos tinédzseréveket. M. dr. Dulácska Csilla mentálhigiénés szakember maga is többgyermekes édesanya, aki célul tűzte ki, hogy segít az anya-lánya kapcsolatok elmélyítésében. Szerinte a legfontosabb, hogy a kishölgyek ráébredjenek: nőnek lenni igazi áldás, amelynek csodálatos gyümölcse születhet majd a jövőben.