csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: egészség
„Nyugdíjasként új hobbira találtam”

„Nyugdíjasként új hobbira találtam”

2021. jan. 5. 6:00, Nyugdíjas nagyszülőkcall_made

A nyugdíjba vonulással lezárul egy hosszú életszakasz, ami jó esetben új célok kitűzésére és új elfoglaltságok keresésére motiválhat. A szakember szerint sok tényező befolyásolja azt, hogy a munka világából való kiszakadás után mennyire maradunk aktívak: többek között, hogy találunk-e magunknak olyan szabadidős tevékenységet, amit élvezettel végzünk.

Sportoljunk télen is!

Sportoljunk télen is!

2020. dec. 27. 9:00, Életmódcall_made

A téli szabadtéri sportolás nemcsak a testünket tartja karban, hanem a természet közelségének köszönhetően rendkívül pozitívan hat a lelkünkre is. Ráadásul a legnépszerűbb téli mozgásformák nincsenek korhoz kötve, mi több, az egész család számára garantálják az élvezetes kikapcsolódást.

Ingyenes gyermekbőrgyógyászat – online

Ingyenes gyermekbőrgyógyászat – online

2020. dec. 16. 13:46, Életmódcall_made

Megkezdte a gyermekek országos ingyenes online bőrgyógyászati ellátását a Szent János Kórház Budai Gyermekbőrgyógyászati Központjának 3 tapasztalt gyermekbőrgyógyász főorvosa. A szolgáltatásnak köszönhetően a 18 évesnél fiatalabb bőrbeteg gyerekek, szüleik segítségével az okostelefonokra telepíthető „MedInnoScan” nevű applikáción keresztül kérhetnek segítséget.

Masszázzsal erősíthetjük az immunrendszert!

Masszázzsal erősíthetjük az immunrendszert!

2020. dec. 16. 6:00, Életmódcall_made

A masszázsnak számos jótékony hatása van, de azt talán kevesen tudják, hogy ez a sokoldalú gyógymód növeli a szervezet ellenálló képességét, amire a mostani időszakban különösen nagy szükségünk van. Ráadásul a stresszoldó kezelések garantáltan ellazítanak.

3 tipp, ha szeretnénk elkerülni a vírusokat

3 tipp, ha szeretnénk elkerülni a vírusokat

2020. dec. 12. 9:00, Életmódcall_made

A koronavírus-járvány idején és ettől függetlenül is érdemes végiggondolni, mire figyeljünk oda, hogy elkerüljük a vírusos megbetegedéseket. Most három olyan immunerősítő, egészségjavító tanácsot osztunk meg olvasóinkkal, mellyel az egész család hatékonyan léphet fel a ránk leselkedő vírusokkal szemben és általában is segíthet a család testi-lelki egészségének megtartásában.