CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #pihenés
Ruccanjunk le a Velencei-tóhoz!
Ruccanjunk le a Velencei-tóhoz!
2019. júl. 30. 11:49
A Velencei-tónál nyaralni manapság menő dolog: itt a kis- és nagygyermekes család, a túrázó, a sportolni és pihenni vágyó is megélheti mindazt, amire a szabadság alatt vágyik. Nézzünk szét a környéken!
Kempingezzünk a gyerekkel!
Kempingezzünk a gyerekkel!
2019. júl. 23. 10:13
Amekkora kaland a gyermekeknek a sátorozás, legalább akkora kihívás a szülőknek megteremteni a feltételeit, hogy élvezhető szinten kényelmes és pihentető legyen a családi vakáció.
Fáradt? 7 út a felfrissüléshez
Fáradt? 7 út a felfrissüléshez
2019. júl. 21. 15:04
Hogy miért vagyunk fáradtak? Ősszel ott az iskola- és a munkakezdés nehézsége, télen ráfogjuk az ünnepi készülődésre. Tavasszal a bizonyított tavaszi fáradtságra hivatkozunk, de mi van, ha még nyáron is fáradtak vagyunk? Tegye fel magának az alábbi kérdéseket, kiderülhet, mi áll a háttérben.
Színezz, ragyogj, mosolyogj!
Színezz, ragyogj, mosolyogj!
2019. júl. 16. 8:43
Nyugalomra vágysz? Valamin tépelődsz? Esetleg van egy szabad órád? Ülj le, és színezz! Hogy ez miért jó? Több oka is van!
5 frissen felújított oázis Budapesten
5 frissen felújított oázis Budapesten
2019. júl. 12. 10:56
Az egyik legjobb dolog, ami egy környékkel vagy egy várossal történhet, ha egy elhanyagolt zöldfelülete megújul. A welovebudapest.com összegyűjtött öt frissen felújított parkot Csepeltől a bulinegyeden át a budai hegyvidékig, ahol hűsölhetünk, sportolhatunk vagy játszóterezhetünk.