csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #karácsony
Különleges karácsonyi vásár nyílt
Különleges karácsonyi vásár nyílt
2019. dec. 9. 15:39, Életmódcall_made
A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által működtetett fejlesztő foglalkoztató intézmények termékeit, vagyis fogyatékossággal élő emberek által készített tárgyakat árusító karácsonyi vásár nyílt hétfőn a főigazgatóság budapesti épületében.
Stresszmentes advent 5 lépésben
Stresszmentes advent 5 lépésben
2019. dec. 8. 9:00, Életmódcall_made
Az ajándékbeszerző körút kész rémálom, a nagytakarítás fárasztó, az ünnepi menün pedig már előre idegeskedünk, hogy jól sikerüljön. Az ünnepvárás nem ilyen, nem kellene ilyennek lennie! Lehet békés, meghitt időszak is, ha kitöröljük a „legyen tökéletes minden” részt a karácsonyi receptből.
Nagy karácsonyi programkörkép
Nagy karácsonyi programkörkép
2019. dec. 7. 9:00, Életmódcall_made
Hófödte utcák, a karácsonyi vásár szikrázó fényei és fahéjjal meghintett forralt bor illata: hangolódjunk együtt az ünnepekre! Decemberi programkalauzunkból kiderül, melyek a hónap legszebb adventi eseményei.
Már gyűjti az ajándékokat a Mikulástroli
Már gyűjti az ajándékokat a Mikulástroli
2019. dec. 6. 6:57, Életmódcall_made
Idén is gyűjti az ajándékokat a budapesti Mikulástroli: a feldíszített, környezetkímélő és akadálymentes, különleges megjelenésű Solaris-Skoda trolibusz december 19-éig gyűjt ajándékokat a rászorulóknak.
Madárkarácsony a Sóstói-erdőben
Madárkarácsony a Sóstói-erdőben
2019. dec. 4. 15:32, Életmódcall_made
Az E-misszió Egyesület várja mindazokat, akik a karácsonyi készülődés örömeit megosztanák a nyíregyházi Sóstói-erdő madaraival.