csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #karácsony
Két egyszerű karácsonyi süti recept
Két egyszerű karácsonyi süti recept
2019. dec. 20. 11:15
Mi is lenne kellemesebb ünnepre hangolódás annál, mint együtt sütni valami finomat a gyermekeinkkel? Íme két egyszerű recept, melyek elkészítésébe a kicsiket is bevonhatjuk!
„Van, akinek csak ez jelenti a karácsonyt”
„Van, akinek csak ez jelenti a karácsonyt”
2019. dec. 20. 6:00
Az ünnepek közeledtével nyitottabbak, adakozóbbak vagyunk, ilyentájt gyakrabban látogatjuk idős szeretteinket is. Ám sokan vannak, akiknek még karácsonykor sem jut társaság. Az ő életüket aranyozzák be az Idősek Barátai Program önkéntesei. Ellátogattunk az alapítvány karácsonyi ünnepségére.
Érkeznek a karácsonyi ajándékok a gyermekotthonokba
Érkeznek a karácsonyi ajándékok a gyermekotthonokba
2019. dec. 19. 12:03
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) dolgozói ebben az évben mintegy 1300 gyermekotthonban nevelkedő gyerek számára gyűjtöttek karácsonyi ajándékot.
A túl sok ajándék árthat is
A túl sok ajándék árthat is
2019. dec. 19. 11:14
A sok karácsonyi ajándék a gyermekben kielégíthetetlen mohóságot okozhat, amely akár felnőttkorban is megmaradhat – közölte Földi Rita pszichológus csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
Karácsony a gangon
Karácsony a gangon
2019. dec. 19. 6:00
Szürkén és kopottasan sorakoznak a házak sötétedés után a Keleti pályaudvar környéki utcákban, csak egy-egy ablakban jelzi apró fényfüzér a karácsony közeledtét. Az egyik kapualjból azonban meleg fény ömlik ki az utcára. Ha bepillantunk a háromemeletes, több mint százéves kora ellenére ma is impozáns épület belső udvarára, az ott felállított karácsonyfa előtt a Mennyből az angyal dalt éneklik a ház lakói és vendégei, miközben fűszeres forralt borral telt poharaikkal melegítik kezeiket.