csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #karácsony
Néhány nap varázslat...
Néhány nap varázslat...
2019. dec. 23. 15:00
Ha megkérdeznénk egy kisgyermeket, miért szereti a karácsonyt, bizonyosan az ajándék szó is szerepelne a válaszában. De mi mást is várunk, ha a karácsony fő attrakciójának mi magunk is az ajándékbontást tartjuk? Most ötleteket adunk, mivel tehetjük még mélyebbé és meghittebbé a családi ünnepet.
Karácsony a világ körül
Karácsony a világ körül
2019. dec. 23. 6:00
Izgalmas időnként bepillantani más kultúrák ünnepi szokásaiba, ezért most három külföldit kérdeztünk meg, náluk milyen karácsonyi tradíciók élnek.
Legszebb karácsonyi olvasmányok
Legszebb karácsonyi olvasmányok
2019. dec. 22. 9:00
Összebújva karácsonyi történeteket olvasni – van ennél szebb közös idő a gyerekekkel? Bár ilyenkor a tévé is ontja a karácsonyi filmeket, a szülőktől mesét hallgatni azért maradandóbb élmény! Ünnepi olvasmány-ajánlatunk következik.
Háziállatot karácsonyra?
Háziállatot karácsonyra?
2019. dec. 21. 9:00
Sokan ajándékoznak gyermeküknek cicát, kutyát, vagy más hobbiállatot karácsonyra, azonban minden ötödik ilyen kisállat az ünnepek végeztével újra a menhelyre, vagy legrosszabb esetben az utcára kerül. Megkérdeztük a NOÉ Állatotthon Alapítványt, hogy miként érdemes hosszútávra tervezni a házikedvenccel.
Böjte Csaba: „Ne életem célja, hanem életem társa legyél!”
Böjte Csaba: „Ne életem célja, hanem életem társa legyél!”
2019. dec. 20. 15:00
Megalapozni a párkapcsolatot, frissen tartani a házasságot, mindennapivá tenni a bókokat, és szükség esetén megbocsátani. Böjte Csaba atyával a gyümölcsöző szerelemről és a boldog házasságról beszélgettünk.