csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #család
"Csapatépítés" a kamaszunkkal
"Csapatépítés" a kamaszunkkal
2020. jún. 11. 14:00, Kamasz a családbancall_made
Számos közös programmal színesíthetjük a mindennapokat kamasz gyermekünkkel – feltéve, ha sikerül rávennünk, hogy végre kidugja a fejét a szobájából. Ezért most olyan kis praktikákat gyűjtöttünk össze, amelyekkel a tini számára is érdekessé és élvezhetővé tehetjük az "ősökkel" töltött időt.
Fedezzük fel a magyar riviérákat!
Fedezzük fel a magyar riviérákat!
2020. jún. 6. 8:00, Életmódcall_made
Le kellett mondani a külföldi nyaralást? Vagy amúgy sem lett volna most keret arra, hogy családosan kiruccanjunk? Itt az alkalom, hogy felfedezzük azokat az itthoni helyszíneket, ahol kikapcsolódhatunk és a túrázás, városnézés mellett legálisan csobbanhatunk is valamilyen természetes vízben! A legjobb hazai vízparti nyaralóhelyek között Molnár Attila idegenvezető segít eligazodni.
Emberi sorsok Trianon mögött
Emberi sorsok Trianon mögött
2020. jún. 4. 5:00, Interjúkcall_made
Ma emlékezünk a trianoni szerződés 100. évfordulójára. A diktátum az első világháborúban vesztes Magyarország és a győztes antant szövetség hatalmai között jött létre. Az 1920. június 4-én aláírt egyezség meghatározta Magyarország új határait, amellyel családokat, szerelmeket szakítottak szét, vagyonaik elvesztése miatt sokan földönfutóvá váltak, mások emigráltak. Két család mesélte el nekünk a történetét.
Bringázzon a család!
Bringázzon a család!
2020. máj. 25. 9:09, Életmódcall_made
Kisgyermekes családoknak tervez túraútvonalat a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség. Ehhez viszont előbb a családok segítségét kérik. Összeállítottak egy kérdőívet, amelyben arra kíváncsiak, milyen fő szempontokat vegyenek figyelembe az ajánlásokhoz.
Akik az utolsó szalmaszálba is kapaszkodnak – Ma van az eltűnt gyermekek világnapja
Akik az utolsó szalmaszálba is kapaszkodnak – Ma van az eltűnt gyermekek világnapja
2020. máj. 25. 5:00, Életmódcall_made
Ronald Reagan kezdeményezésére május 25-én világszerte az eltűnt gyermekekre irányul a figyelem. Ezt a napot idén egy olyan, több mint harminc éve kezdődött, különlegesen megrendítő történet helyezi reflektorfénybe, amely éppen néhány napja ért véget, méghozzá nem akármilyen happy enddel.