csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #család
Advent a gyerekekkel
Advent a gyerekekkel
2019. dec. 11. 15:00
Ne csak végigrohanjuk, hanem éljük meg a családdal az adventet! Még mindig nincs késő lelassítani, és úgy beosztani a napokat, hogy azok a karácsonyvárásról szóljanak. Adunk néhány ötletet, hogyan töltsük meg az ünnep előtti időszakot.
Ennyit költenek a családok karácsonykor
Ennyit költenek a családok karácsonykor
2019. dec. 11. 9:36
A családok átlagosan 46 760 forintot költenek karácsonyi ajándékokra, ennek felét online - ez derült ki egy friss felméréséből.
Aki kér, kap segítséget a CsakPONT-ban
Aki kér, kap segítséget a CsakPONT-ban
2019. dec. 9. 15:00
Az országban már 71 helyen működik Család és KarrierPONT. Keszthelyen a főtéren várják a szakemberek azokat az édesanyákat, akik nehezen találnak vissza a munkaerőpiacra, vagy gyermeknevelési, párkapcsolati gondokkal küzdenek.
A média eltávolít a családtól?
A média eltávolít a családtól?
2019. dec. 9. 14:01
A média elszigetel a társaságtól és eltávolít a családtól? Pedig lehet a média a családért is! A Média a Családért Alapítvány azokat a családbarát cikkeket és műsorokat díjazza, amelyek tartalmukkal a családtagokat nem eltávolítják, hanem összekötik, a problémákat nem felnagyítják vagy elfedik, hanem segítenek megoldani.
Stresszmentes advent 5 lépésben
Stresszmentes advent 5 lépésben
2019. dec. 8. 9:00
Az ajándékbeszerző körút kész rémálom, a nagytakarítás fárasztó, az ünnepi menün pedig már előre idegeskedünk, hogy jól sikerüljön. Az ünnepvárás nem ilyen, nem kellene ilyennek lennie! Lehet békés, meghitt időszak is, ha kitöröljük a „legyen tökéletes minden” részt a karácsonyi receptből.