csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: lakás
Pozitív fordulat várható az ingatlanpiacon

Pozitív fordulat várható az ingatlanpiacon

2021. jan. 18. 15:00, Otthonteremtési Programcall_made

A januártól érvényes támogatások nem differenciálnak a gyerekek száma alapján, így most a nagycsaládosok mellett az egy-két gyermeket nevelők is jobb helyzetbe kerülhetnek – egyebek mellett így vélekedett a csalad.hu kérdésére az ingatlanpiaci gazdasági szakértő. Balogh László szerint a következő időszakban az ingatlanpiac élénkülésére, a lakásárak stagnálására lehet számítani.

Újépítésű vagy régi lakás – hova költözzön a család?

Újépítésű vagy régi lakás – hova költözzön a család?

2021. jan. 5. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Az idei vírushelyzet miatt sokkal több időt töltöttünk az otthonainkban, így sok esetben nemcsak az életterünkké, de a munkahelyünkké is vált a lakásunk. Amennyiben a komfortosabb életvitel reményében úgy döntünk, hogy tovább állunk, felmerül a kérdés, hogy régebbi vagy új ingatlanba érdemes inkább költöznünk. Balla Frigyes ingatlanszakértővel beszélgettünk.

Hol érdemes most lakást vásárolni Budapesten?

Hol érdemes most lakást vásárolni Budapesten?

2020. dec. 11. 10:00, Otthonteremtési Programcall_made

Idén a pandémia erőteljesen rányomta a bélyegét a fővárosi ingatlanpiacra, ezzel együtt Balla Frigyes ingatlanszakértő úgy véli, a januárban induló Otthonteremtési támogatás hatására a kereslet számottevő növekedése várható. Mint mondja, a budai oldal lakásárai változatlanul magasak, ezért az olcsóbb lehetőséget keresőknek Pest külső kerületeit ajánlja.