Izgatottan várjuk már az április 4-i előadást, viszont az oda vezető út is rendkívül izgalmas. Hamarosan elkezdődik az önkéntesekkel való közös munka, március 21-én lesz az első próba. A Papp László Budapest Sportaréna küzdőtere történelmi műhellyé alakul, amelyen Jézus szenvedéstörténete elevenedik majd meg.

A produkcióban való részvétel hidat képez a különböző korú és hivatású emberek között, sőt fogyatékossággal élő szereplők is képviseltetik majd magukat. A Passió2020 szereplői számára nem ismeretlen az önkéntes tevékenység, hiszen a jelentkezők közel harmada szerepet vállal valamilyen egyházi vagy civil szervezet működésében. Ami ezt a sokszínű csoportot összeköti, az a közös cél melletti elkötelezettség és szerepvállalás.

Már kaphatóak a jegyek 2020 leglátványosabb passiójátékára

Biztosak vagyunk abban, hogy azok a nézők, akik a lelátókról követik majd a történelem legnagyobb drámájának korhű jelmezekben előadott eseményeit, olyan lélekemelő élmény részesei lesznek, amely egész életükön át elkíséri majd őket.

Az előadás nem csak bemutatja a szenvedéstörténetet, hanem a mai kor emberének aktuális problémáira is reflektál. A Passió 2020 hőse ugyanis Jézus mellett egy mai huszonéves, pályakezdő fiatalember, aki saját kételyein, útkeresésén keresztül szemléli Jézus szenvedéstörténetét és jut el általa saját útjának megtalálásához.

A passiójáték megtekintésre olyan kiválóságok invitálják a közönséget, mint Böjte Csaba testvér, Kubik Anna és Simorjay Emese színművésznők, Miklósa Erika operaénekes, Varga Miklós rockzenész, Szikora Róbert, György-Rózsa Sándor színművész, Baricz Gergő és Palcsó Tamás énekesek.

Az előadásról bővebb információ a Passió2020 weboldalán olvasható, jegyeket pedig még kedvezményes 2020 Ft-os áron lehet vásárolni.