csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #önkéntes
Önkénteskedjünk együtt!
Önkénteskedjünk együtt!
2019. aug. 7. 10:39, Kamasz a családbancall_made
Szeretnéd szórakozva, de hasznosan tölteni a nyarat? Itt egy remek lehetőség: gyere, legyél Családbarát Önkéntes! Idén nyáron indítja Fesztiválozz Velünk! elnevezésű projektjét a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft., mellyel a fiatal önkéntesek segítségével az ország több pontján családos fesztiválok és sportprogramok közönségét célozza meg.
Várja leendő hőseit a Mentőszolgálat
Várja leendő hőseit a Mentőszolgálat
2019. máj. 17. 10:14, Életmódcall_made
Továbbra is nyitva áll a lehetőség a 18 és 22 év közötti fiatalok számára, hogy önkéntesként betekintést nyerjenek Magyarország legnagyobb egészségügyi szervezetének mindennapjaiba. A program célja az egészségügyi terület népszerűsítése és a tudatos pályaválasztás erősítése.
Nagy szükség van a vérplazmára – Hogyan adhatunk?
Nagy szükség van a vérplazmára – Hogyan adhatunk?
2019. máj. 6. 5:21, Életmódcall_made
Magyarországon évente többezer beteg ember szorul mással nem helyettesíthető, életmentő, vérplazmából készült gyógyszeres kezelésre. Vérplazmára van szüksége többek között annak, aki hemofíliás, azaz vérzékeny. Májusban a vérplazma adás duplán segítség: amennyi liter plazma összegyűlik, értékének ötvenszeresét három alapítvány között osztják meg. Béres Alexandra, Oláh Gergő és az Alma Zenekar is csatlakozott a Tedd meg most! kampányhoz.
Erre készüljön, aki a mentőszolgálat önkéntesének áll
Erre készüljön, aki a mentőszolgálat önkéntesének áll
2019. ápr. 30. 5:36, Életmódcall_made
Ma már számtalan lehetőség van az önkéntességre, de kevesen tudják, hogy az Országos Mentőszolgálat is rendszeresen szervez ilyen programokat. Az önkéntesek lehetnek például gépjárművezetők, akiket ugyanolyan esetekhez riasztanak, mint a hivatásos mentőket. Nemrég külön projekt indult az érettségi után álló fiataloknak is, Legyél hős! címmel.
A véradók kétharmada férfi Magyarországon
A véradók kétharmada férfi Magyarországon
2019. ápr. 25. 8:41, Életmódcall_made
Bár azt mondják, hogy a segíteni akarás a nőkben erősebb, Magyarországon a véradók kétharmada mégis férfi – mondta a Magyar Nemzetnek Nagy Sándor, az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) szakmai főigazgató-helyettese.