csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: ajándék
Virtuális ajándékok a fa alá

Virtuális ajándékok a fa alá

2021. dec. 6. 6:00, Családban élni jócall_made

Nyakunkon a karácsony, és egyre többször jut eszünkbe: milyen “pandémia-álló”, biztonságos ajándékkal lepjük meg szeretteinket? A klasszikus tárgyak vagy élmények mellett most olyan virtuális ötleteket kínálunk, amelyek között a család valamennyi tagja találhat kedvérevalót.

Háziállatot karácsonyra?

Háziállatot karácsonyra?

2020. dec. 21. 6:00, Életmódcall_made

Sokan ajándékoznak gyermeküknek cicát, kutyát, vagy más hobbiállatot karácsonyra, azonban minden ötödik ilyen kisállat az ünnepek végeztével újra a menhelyre, vagy legrosszabb esetben az utcára kerül. Megkérdeztük a NOÉ Állatotthon Alapítványt, hogy miként érdemes hosszútávra tervezni a házikedvenccel.

Készítsünk karácsonyi képeslapokat!

Készítsünk karácsonyi képeslapokat!

2020. dec. 16. 15:00, Életmódcall_made

Remek adventi program már az egészen kicsi gyermekkel is, ha közösen, mi magunk készítjük el az ünnepi üdvözlőlapokat vagy az ajándékkártyákat, és nem csupán valamelyik közösségi oldalon lövünk át a rokonoknak, barátoknak egy vicces matricát.

Kiborulásmentes karácsonyi ajándékvásárlás

Kiborulásmentes karácsonyi ajándékvásárlás

2020. nov. 15. 15:00, Életmódcall_made

Nem ismerek olyan embert, akit feldobna az ünnepi vásárlással járó tumultus, ami ráadásul a koronavírus miatt kifejezetten kerülendő is. A csalad.hu hasznos tippeket ad, hogyan szerezzük be a kívánt ajándékokat anélkül, hogy pattanásig feszülnének az idegeink szentestéig.