csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #születés
Apás szülés – igen vagy nem?
Apás szülés – igen vagy nem?
2019. nov. 18. 6:00, Babát várunkcall_made
Csodás és félelmetes is apaként a szülésen részt venni. Az otthon jelentkező első fájdalomtól a kórházba érkezésig minden másodperc számít, a kórházban viszont ólomlábon jár az idő. És apa végig talpon kell, hogy legyen! Íme a szülés, apaszemszögből.
Négyes ikrek születtek Debrecenben
Négyes ikrek születtek Debrecenben
2019. okt. 25. 14:51, Babát várunkcall_made
Négyes ikrek születtek a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában – közölte a felsőoktatási intézmény sajtóirodája.
A komatálas galambleves ízét sosem felejti el az ember!
A komatálas galambleves ízét sosem felejti el az ember!
2019. okt. 14. 14:04, Babát várunkcall_made
A kisbabás családoknál régen szokás volt, hogy a gyermekágyas időszakban a rokonok és a barátok pár hétig ebéddel kényeztették az édesanyát – ez volt a komatál. A gyönyörű hagyomány remélhetőleg most újraéled. A Komatál Program kapcsán szakmai és személyes élményeiről Závogyán Magdolnával, a Nemzeti Művelődési Intézet ügyvezetőjével beszélgettünk.
Komatálat hoztam!
Komatálat hoztam!
2019. szept. 23. 14:01, Babát várunkcall_made
Épp komatálat főzök, miközben e cikket írom. De tényleg! Húsleves, hagymás tört krumpli, hurka, uborkasaláta és almás sütemény lesz a menü, az újszülött fiúcska családja két napig jól lakhat az ennivalóval. És milyen különös: a napokban tudtam meg, hogy elindult a Komatál Program…
Mi legyen a 18. szülinapi ajándék?
Mi legyen a 18. szülinapi ajándék?
2019. szept. 3. 14:00, Kamasz a családbancall_made
A felnőtté válás nagy esemény az életünkben, és természetes, hogy szeretnénk ehhez mérten megünnepelni. Nem kell azonban anyagi túlzásokba esni! A lényeg, hogy valami maradandó, emlékezetes ajándékot adjunk, amit hosszútávon a gyermekünk jobban értékel, mint a pénzt vagy a drága ékszert, amit ilyenkor szokás adni.