csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #lelkünktitkai
Chadtől a chatig – így működnek a telefonos lelkisegélyszolgálatok
Chadtől a chatig – így működnek a telefonos lelkisegélyszolgálatok
2020. máj. 16. 10:00, Életmódcall_made
Számos, és tegyük hozzá, szerencsére egyre több híradás, cikk vagy TV tudósítás végén tűnik fel egy mondat, amely így hangzik: „Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!” De mit, kit, kiket takar ez a szám, azaz kik ülnek a vonal másik végén? Május 16. a Lelki Elsősegély-szolgálatok Világnapja.
„Tudtam, hogy lesz öröm és nehézség is” – egy fiatal szerzetesnő vallomása
„Tudtam, hogy lesz öröm és nehézség is” – egy fiatal szerzetesnő vallomása
2020. máj. 4. 14:00, Interjúkcall_made
Balla Erika testvér a Jézus Szíve Társasága (SJC) szerzetesrend tagja. Közvetlenségének és kedvességének hála bepillanthatunk egy huszonegyedik századi szerzetesnő gondolataiba. Ha e cikk sokdimenziós lenne, Erika testvér mély válaszai mellé képzeljük oda sugárzó arcát és mosollyal teli hangját.
Én akkor is szeretlek téged!
Én akkor is szeretlek téged!
2020. ápr. 29. 14:00, Interjúkcall_made
Vannak témák, amelyek mindig aktuálisak, mindenkit érintenek, mindenkinek kedvesek, mégsem tudunk eleget róluk. Karl Melinda református lelkésszel a legkülönlegesebb érzésről, a szeretetről beszélgettünk.
Gyors önnyugtató technikák
Gyors önnyugtató technikák
2020. ápr. 20. 14:00, Otthon a családcall_made
Ha nincs türelmünk naponta fél órát meditálni, elárulunk egy titkot: nem is kell. A lényeg, hogy legyen néhány olyan bárhol, bármikor elővehető módszer a tarsolyunkban, amivel pár perc alatt megnyugtathatjuk önmagunkat.
Gyűjtögessünk boldogságmorzsákat!
2020. márc. 20. 6:00, Életmódcall_made
2012-ben nyilvánította az ENSZ március 20-át a boldogság világnapjává, hiszen legyen kicsi vagy nagy, mindenki ezt az érzést szeretné megélni. Úgy hiszem, most minden eddiginél fontosabb, hogy megtaláljuk azokat az apró örömforrásokat, amik segítenek átvészelni a következő heteket, esetleg hónapokat.