csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: esküvő
Nagy nap, Kiss Geri – a ceremóniamester mesél

Nagy nap, Kiss Geri – a ceremóniamester mesél

2021. febr. 8. 15:00, Párkapcsolatcall_made

Évtizedeken át a vőfélyek feladata volt, hogy kézben tartsák egy-egy esküvő lebonyolítását, de szép lassan átveszik a szerepüket a ceremóniamesterek. Köztük az egyik legkeresettebb Kiss Gergely, aki már több mint 50 esküvőn felelt azért, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.

Házasság és szenvedély – tűz és víz?

Házasság és szenvedély – tűz és víz?

2021. febr. 8. 6:00, Párkapcsolatcall_made

Kovács Károly és Kovácsné Ember Katalin kétszer tett egymásnak örökre szóló fogadalmat. Először 1985-ben, majd 15 évvel később egy templomban ismételték meg, hogy jóban-rosszban… A pszichológus-családterapeutát és mentálhigiénikus feleségét arról kérdeztük, hogyan élték meg az elmúlt 36 év mindennapjait, és van-e átadható receptjük a hosszú és kiegyensúlyozott házasságra.

Novák Katalin: a demográfiai fordulat évtizede volt a 2010 és 2020 közötti időszak

Novák Katalin: a demográfiai fordulat évtizede volt a 2010 és 2020 közötti időszak

2021. jan. 29. 9:42, Támogatások, kedvezményekcall_made

A demográfiai fordulat évtizede volt a 2010 és 2020 közötti időszak, ez idő alatt 24 százalékkal nőtt a gyermekvállalási kedv Magyarországon, ez az adat Európában a legjobb – mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter a KSH pénteken közzétett népesedési adatait értékelve. Novák Katalin hozzátette ugyanakkor, hogy az évek óta tartó lendület megtorpanhat a koronavírus-járvány hatására, de a kormány bízik abban, hogy ez nem tart majd sokáig.