csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: Egyszülős Központ
„Mi, szülők tehetjük csodálatossá a karácsonyt”

„Mi, szülők tehetjük csodálatossá a karácsonyt”

2020. dec. 15. 6:00, Iskolást nevelünkcall_made

Az év vége közeledtével sok család számvetést készít. 2020-ra visszatekintve a legtöbben nagy valószínűséggel életük egyik legnehezebb esztendejét látják maguk mögött. Nagy Annával, az Egyszülős Központ vezetőjével arról beszélgettünk, hogy az eltelt időszak talán az egyszülős családokat viselte meg a legjobban, de a karácsonyt a nehézségek ellenére is csodálatossá varázsolhatjuk, családmodelltől függetlenül.

Boldog gyermekeket boldog szülő tud nevelni

Boldog gyermekeket boldog szülő tud nevelni

2020. dec. 3. 15:00, Iskolást nevelünkcall_made

Az egyszülős családmodell egyik alapkérdése került elő Némethéknél Békéscsabán: „Lehet-e életem egyszülős család szülőjeként?” Nagyon szívmelengető, amilyen válasz erre adódik Gabi, Sebestyén és Fruzsi révén – véli Kozma-Vízkeleti Dániel családterapeuta a Mi kis családunk harmadik epizódjának problémáját vizsgálva.

"Egyedül maradtam otthon a gyerekeimmel"

"Egyedül maradtam otthon a gyerekeimmel"

2020. nov. 26. 6:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

A mostani járványügyi helyzet olyan problémákat görget a szülők elé, amiket még két embernek sem egyszerű megoldani. Elképzelni is nehéz, mi mindennel kell megküzdeniük azoknak, akik társ nélkül nevelik gyermekeiket. A digitális oktatástól kezdve egészen az anyagi nehézségekig.