csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: családpolitika
"A gyermek erőforrás a szüleinek, a családjának és a nemzetnek"

"A gyermek erőforrás a szüleinek, a családjának és a nemzetnek"

2021. júl. 9. 15:52, Családban élni jócall_made

A gyermekes családok melletti kiállásra hívta fel a figyelmet a köztársasági elnök felesége pénteken Keszthelyen a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a European Large Families Confederation szervezésében tartott háromnapos, X. európai nagycsaládos konferencia megnyitóján. Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter a családot és a születendő gyermekeket a fenntarthatóság zálogának nevezte.

Elkezdődött a jelöltállítás a Magyar Batthyány Alapítvány díjaira

Elkezdődött a jelöltállítás a Magyar Batthyány Alapítvány díjaira

2021. jún. 23. 14:11, Életmódcall_made

Július 15-ig lehet leadni a jelöléseket a Magyar Batthyány Alapítvány által 2019-ben alapított gróf Batthyány Lajos-díjra és a gróf Zichy Antónia-díjra. Olyan személyiségek közül választják ki a díjazottakat, akik a nemzetért, a közösségért, a családért és a hitért példamutató tevékenységet végeznek. A díjakat október 6-án adják át a Batthyány-örökmécsesnél.

Kiemelt szerepe van a családpolitikai kutatásoknak

Kiemelt szerepe van a családpolitikai kutatásoknak

2021. jún. 15. 15:34, Családban élni jócall_made

A magyar gazdaság újraindításában kiemelt szerepe van az egyetemi és más tudományos intézmények családpolitikai kutatásainak, mert támaszt, fogódzót nyújtanak a kormányzati döntéseknél. A családokért felelős tárca nélküli miniszter a Kopp Mária intézet és a Budapesti Corvinus Egyetem közötti együttműködési megállapodás keddi budapesti aláírására szóló üzenetében azt hangoztatta, szellemi megújulás nélkül nehezen lehet megküzdeni a járvány hatásaival.