csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #ünnep
Családi programok a nemzeti ünnepen
Családi programok a nemzeti ünnepen
2019. okt. 17. 14:39
A "szabadság napja" szlogennel rendezik meg az idei rendezvényeket – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.
A tudatos fogyasztók már készülnek az ünnepekre
A tudatos fogyasztók már készülnek az ünnepekre
2019. okt. 15. 6:16
Tárgyak helyett egyre inkább az élményajándékok iránt érdeklődnek a magyar vásárlók, amelyeket a családjukkal, szeretteikkel közösen élvezhetnek – derül ki az első, már az év végi bevásárlási szezonról szóló előrejelzésekből.
Boldog világnapot, kedves ZENE!
Boldog világnapot, kedves ZENE!
2019. okt. 1. 14:00
A zenét 1975 óta világszerte október 1-jén ünnepeljük, ugyanis Yehudi Menuhin amerikai hegedűművész és karmester kezdeményezésére az UNESCO ezt a napot nyilvánította a zene világnapjává. Szánjunk ma pár minőségi percet a zenére, hallgassunk klasszikust! De először is hangolódjunk rá a zenére!
Gyermekzsúr, ahol anya is jól érzi magát
Gyermekzsúr, ahol anya is jól érzi magát
2019. szept. 28. 8:00
Nem biztos, hogy a legjobban várt esemény a szülők életében a gyermekzsúr. Mert valljuk be, felkészülni sem könnyű, de egyszerre sok – és sokféle! – lurkót szórakoztatni végképp nem az… Mégis, érdemes bevállalni az otthoni szülinapozást a többtízezer forintos programoztatás helyett! Íme pár ötlet, hogyan legyen a szülőknek is szép élmény az ünnepség.
Mi legyen a 18. szülinapi ajándék?
Mi legyen a 18. szülinapi ajándék?
2019. szept. 3. 14:00
A felnőtté válás nagy esemény az életünkben, és természetes, hogy szeretnénk ehhez mérten megünnepelni. Nem kell azonban anyagi túlzásokba esni! A lényeg, hogy valami maradandó, emlékezetes ajándékot adjunk, amit hosszútávon a gyermekünk jobban értékel, mint a pénzt vagy a drága ékszert, amit ilyenkor szokás adni.