Nehéz időpontot egyeztetni, interjúkat adsz, forgatásokra jársz. Bírod még a pörgést?

– Éppen most indul be. Az elmúlt néhány hónap a vírus miatt, pont mióta hazatértem Amerikából, lehangolóan csendes volt. Pedig valahol, az elmúlt évek pörgései után, tényleg erre vágytam. Most már kicsit több munkám van, ha fellépések nincsenek is, forgatásokra készülök, ruhapróbára megyek, szinkronizálok, dalokat szerzek az új albumomhoz. Van mit csinálni, persze az elővigyázatosság jegyében.

Épp, hogy kiderült, szerelmes vagy, jött a következő hír: kisbabát vártok. Kezdjük az elején, hol és hogyan ismerkedtetek meg?

– Igen, így tűnhet, a valóságban a szerelmünk tavaly nyáron bontakozott ki. Áronnal már előtte is tudtunk egymásról, de amikor először összefutottunk, mindketten kapcsolatban voltunk, ezért tényleg megmaradtunk az illedelmes bemutatkozásnál. Később, egy év múlva dicsértem meg az egyik munkáját egy közösségi oldalon, így indult el egy hosszabb beszélgetés. Ezután megnéztem a műteremben élőben is az alkotását, amiből az lett, hogy délután hattól éjfélig beszélgettünk és sétáltunk egy parkban. Azt szoktam mondani, hogy mint Hamupipőke, úgy szöktem haza, mikor éjfélt ütött az óra, de persze egy szemhunyásnyit sem tudtam aludni a találkozó után. Már akkor tudtam, szerelmes vagyok. Éreztem, hogy komoly dolog van kibontakozóban, de biztos akartam lenni abban, hogy jól érzem, ezért a szüleimnek csak később mutattam be, amikor már tudtam, Áron az igazi.

Miért pont neked akarta megmutatni Áron a köztéri szobrot?

„Két művész más-más területről talán kicsit másképpen tudja értelmezni és átérezni a másik munkáját.”

– Két művész más-más területről talán kicsit másképpen tudja értelmezni és átérezni a másik munkáját, kíváncsi volt, mit gondolok a félkész szoborról. Természetesen csodálatosnak tartottam.

Mikor költöztök össze?

– Ezt tervezzük egy ideje, most egyelőre ingázunk Áronék tatai háza és a miénk között. A járvány sajnos eltolta ezt a projektet is. Viszont mihelyt lesz lehetőségünk, kialakítjuk a közös otthonunkat.

Azt mondtad korábban, azért nem beszéltél még a kapcsolatotokról, mert szereted akkor felvállalni, amikor biztos vagy benne. Miben más ez a kapcsolat, mint a korábbiak voltak?

– Alapvetően megvédeni szerettem volna ezt a szerelmet. Az előző kapcsolatomba több belátást engedtem a sajtó részére, és ez nem tett jót. Tanultam belőle. Most úgy éreztem, eljött az ideje, hogy Áronnal felvállaljuk, mennyire komoly a kapcsolatunk, hiszen hamarosan szülők leszünk. Nem szerettem volna találgatásokra okot adni, én őszinte ember vagyok.

Tűz és víz vagytok, vagy inkább hasonló a személyiségetek Áronnal?

– Tűz és víz egyébként, de vannak dolgok, amikben meg hasonlítunk. Én egy impulzív, oroszlán jegyben született ember vagyok és a jegy összes tulajdonságát hordozom is. Ezzel a családom és a barátaim szembesülnek leginkább, főleg, ha munkáról van szó, nem ismerek kompromisszumot. Áron is határozott, ő is vezető egyéniség, de sokkal csendesebb társaságban, nem igazán szeret a középpontban lenni, olyankor inkább megfigyelő típus. Nagyon jól kiegészítjük egymást.

Terveztek esküvőt?

– Természetesen, mint minden nő, én is elképzeltem már sokszor, milyen esküvőt szeretnék, de a mostani járványos időszakban ez nem lehetséges. De nem is akarjuk elsietni a dolgot. Nem tudjuk még, mikor lesz aktuális, de mindenképpen szeretnénk esküvőt.

Azt olvasom, téged is meglepetésként ért, hogy állapotos vagy. Az eredeti tervedben mikor szerepelt az anyaság?

„Annak ellenére, hogy meglepetésként ért, nagyon boldog vagyok. Teljesül az álmom, hogy fiatal anyuka legyek.”

– Annak ellenére, hogy meglepetésként ért, nagyon boldog vagyok. Teljesül az álmom, hogy fiatal anyuka legyek, Anyu is fiatal volt, amikor születtünk a tesómmal, én 24 évesen leszek anyuka.

A szülők mit szóltak ahhoz, hogy nagyszülők lesznek?

– Meglepetésként érte őket is, de nagyon boldogok. Ahogy én fiatal anyuka, ők úgy fiatal nagyszülők lehetnek, és ez mindenkinek boldogság. Összetart a család és a vírusos időszak ellenére is támogatnak, sokat segítenek nekem. Ez a helyzet a zenészekre nézve is nagyon lesújtó, hiszen augusztus végéig nem nagyon lesznek fellépések, ráadásul nekem akkor már nagy pocakom lesz.

Mikor születik meg a baba, és hol tartotok a babavárással?

– Erről sajnos nem beszélhetek, legyen egyelőre meglepetés.

Mit csinálsz, csináltok a szabadidőtökben?

– Mielőtt terhes lettem, az energiáim ezer fokon égtek, mindig csinálnom kellett valamit. Ha nem a színpadon voltam, akkor a barátokkal találkoztam, edzettem vagy zenét szereztem. Most kicsit átalakult az életem, fáradékonyabb vagyok, sokkal jobban odafigyelek magamra. Persze a kismama tornát már csinálom rendszeresen, és az étkezési szokásaim is változtak a korábbi szigorú diétához képest. Azért most is odafigyelek, hogy egészséges legyek, ez mindkettőnk érdeke.

Nemzetközi karrierépítésen dolgozol, gyakran jársz Amerikában. Ez, és a családi élet, a szülővé válás összeegyeztethető lesz?

– Mindenképpen igen. Nem hiszem, hogy manapság akadály egy nőnek – dolgozzon bármilyen területen –, ha gyereke születik. Már azt a világot éljük, amikor a nők gyermekekkel is példát tudnak mutatni a munkájukban, karrierjükben is. Ez a civil életben is így van, de a színészek, énekesek és modellek között is. Szeretném folytatni a nemzetközi vonalat, de most mindenekelőtt a magyar közönségemnek fogok kedveskedni. Már régen hallottak tőlem saját dalokat magyarul, az új album első dala néhány hete meg is jelent, „Újjászületünk” címmel. Beszédes a címe is, a karantén alatt készült a klip is, amit az öcsém, Tomi forgatott, és már kismama vagyok a képeken.


Van már terved, hogy mikor vonulsz vissza egy időre?

– A sors úgy alakította, hogy nem kell visszavonulnom, hanem inkább a többi zenésztársammal együtt arra a dátumra várok, mikor énekelhetek újra a közönségnek. Mire 100 százalékosan elindul a zenei élet Magyarországon, addigra remélhetőleg én is topon leszek újra. Így tervezem.

Mit gondolsz, a szülés után mikor térsz vissza a színpadra?

– Nehéz erre bármit is mondani. A kisbabám lesz az első és minden más attól függ majd, hogyan alakulnak a dolgaink. Szeretnék énekelni mihamarabb, de erre dátumot nem tudok mondani. Az is lehet, hogy legközelebb csak jövőre állok színpadra. Meglátjuk.

(fotó: privát)

Olvasta korábbi interjúinkat?