Mi kis családunk – ha sokan osztoznak anya figyelmén - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Mi kis családunk – ha sokan osztoznak anya figyelmén

csalad.hu
2020. dec. 16. 16:00
Párkapcsolat

Mit tegyen az a házaspár, ahol a férfi olykor úgy érzi, hogy nem ő a legfontosabb a felesége számára? Hogyan állítható helyre az egyensúly egy olyan családban, ahol nyolcan osztoznak anya figyelmén? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozik a Mi kis családunk legfrissebb epizódja.

– A rangsorban sokszor a harmadik-negyedik helyen vagyok – véli Horváth András, aki hozzáteszi azt is, hogy nagyon jó viszont a családjukban, hogy teljesen spontánul tudnak csinálni dolgokat.

Boglárka, a felesége viszont úgy érzi, mindenki helyett ő csinál mindent.

A férj és a feleség nemcsak a magán-, hanem a szakmai életüket is együtt tölti, a saját vállalkozásukban üzleti tréningekkel foglalkoznak, az édesanya válogatott agility versenyző, és a 7 éves kisfiuk, Armand nevelésére is nagy figyelmet fordítanak.

A Mi kis családunk sorozat kedvéért András és Boglárka egy napra szerepet cserél. Így egy napra apuka lesz a sztár, ő kerül a családban a figyelem középpontjába, ehhez pedig most az anyuka asszisztál. Andrást jégkorongedzése közben Szuper Levente lepi meg a pályán, majd a házaspár közösen készít ebédet egy séf segítségével a Mi kis családunk legfrissebb részében.