Megtanít bánni a pénzzel az év honlapja - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Megtanít bánni a pénzzel az év honlapja

MTI
2021. jan. 14. 11:15
Támogatások, kedvezmények

Tavaly is díjat nyert az okosanapenzzel.hu, a Pénzügyminisztérium weboldala, így két egymást követő évben lett az Év honlapja a Magyar Marketing Szövetség pályázatán.

A honlap a tárca saját fejlesztése, 2019. áprilisban indult, nagy sikerrel - mondta Balogh László, a tárca pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkára az M1 aktuális csatorna műsorában.

Hozzátette: a portál folyamatosan fejlődött, a látogatói igények alapján is. Az otthonteremtési intézkedéseknek, vagy a járvánnyal kapcsolatos pénzügyi intézkedéseknek külön fejezetet hoztak létre rajta - ismertette.

A PM közleménye szerint az oldal elindításának évében már megkapta az "Év honlapja" elismerést. A zsűri most is kiemelte: a könnyen kezelhető és jól átlátható felület minden korosztályt megszólítva kínál márkasemleges és hasznos pénzügyi tudnivalókat. Az oldal mintegy iránytűként szolgál az elérhető pénzügyi információk között. A szöveges anyagok mellett rövid, magyarázó kisfilmek, sőt háztartási költségvetési kalkulátor és a pénz világába kalauzoló játék is várja a látogatókat - közölték.

(fotó: Shutterstock)