A mi kis családunk – Anya, aki jól érzi magát a saját bőrében - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

A mi kis családunk – Anya, aki jól érzi magát a saját bőrében

csalad.hu
2020. dec. 2. 16:00
Iskolást nevelünk

A „saját életemben levés”, ez az, ami nekem most problémát okoz – vallotta be Németh Gabriella, a Mi kis családunk sorozat harmadik részének főszereplője, aki amellett, hogy egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét, marketingvezetői és színésznői feladatokat is teljesít minden nap. Most egy napra nagyobb szabadságot ad magának és a gyerekeinek is.

– Anyának az a legnagyobb dilemmája, hogy a munkája miatt nagyon keveset tud velünk foglalkozni – véli a 12 éves Sebestyén, Gabriella nagyobbik gyermeke.

– Ő anyaszerepet és apaszerepet is visz ebben a családban, a munka és a gyerekek mellett pedig nagyon kevés a szabadideje – teszi hozzá Gabi édesanyja, a gyerekek nagymamája, aki gyakran segít be a lányának.

A Mi kis családunk stábjának kedvéért egyetlen napra Gabi elengedi a napi rutint és a család irányítását. Ad magának egy lazább napot és több önállóságot a gyerekeknek, akikről kiderül, hogy sok mindent már maguk is tudnak intézni, és nem kell mindenben felügyelni őket.

– Igyekszem ezt a napot úgy eltölteni, hogy a gyerekek egy picit vidámabb, könnyedebb, lazább anyát lássanak, aki szeret a saját bőrében lenni, és aki élvezi a saját életét és aki a saját életének a főszereplője – tervezi Németh Gabi.

Hogy hogyan is sikerült a fordított nap, megtudhatjuk a Mi kis családunk harmadik részének online premierjéből.