csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #játszótér
Ceruza- és tolltartó papírgurigából
Ceruza- és tolltartó papírgurigából
2020. máj. 5. 8:52, Játszószobacall_made
Az íróasztalon és környékén heverő több tucatnyi színes ceruza és toll kis helyen is elfér, ha készítünk neki egy rendszerezőt. Néhány otthon megtalálható alapanyag szükséges csak hozzá és egy kis szabadidő.
 Őszi szünetben irány a városligeti Nagyjátszótér!
Őszi szünetben irány a városligeti Nagyjátszótér!
A több mint 13 ezer négyzetméteres parkrészben csaknem félszáz különleges játékelem, köztük egy Szinyei Merse Pál Léghajó című festménye által inspirált, háromszintes mászóka várja a gyerekeket.
Újabb befogadó játszótér várja a gyerekeket
Újabb befogadó játszótér várja a gyerekeket
2019. szept. 26. 9:08, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Újabb „befogadó játszóteret” adtak át – ezúttal Budapesten, a VIII. kerületben. Ezeken a helyeken a fogyatékossággal élő és az ép gyerekek együtt játszhatnak, ami segíti az elfogadást és a társadalmi befogadást. A józsefvárosi a Cifrapalota nevet kapta – közölte az M1 Híradója.
Egy igazi gyerekpark Óbudán
Egy igazi gyerekpark Óbudán
2019. szept. 13. 7:07, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Megnyitotta kapuit és egyre népszerűbb az óbudai panelházak között meghúzódó új közösségi park, ahol játszótér, fitnesz park, csúszdák és padok várják az ideérkezőket, kortól és nemtől függetlenül.
Játszótéri tinder-party
Játszótéri tinder-party
2019. szept. 11. 8:00, Apajegy(zet)call_made
Megyünk, valami láthatatlan áramlás a szívünket vonzza, löki és ott tartja azon a helyen, amelyen végre mindkét gyermekem kiszabadulhat a szülői nyomás alól, ahol ott vannak a barátok, azok szülei és a rengeteg homok és víz. Macerás? Persze, hogy az! De mégis, nekünk, szülőknek, na jó, apukáknak, miről szól a játszótér?